Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesen látszott...

11 hetes terhesen látszott már rajtatok, hogy babát vártok? Nekem már van egy kis kerek pocim, előtte lapos hasam volt. De én azt hittem, hogy majd csak később fog, na nem mint ha baj lenne! :-) )

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor még nem látszott, úgy emlékszem kb 14-16 hetesen kezdett látszani, de azon is múlik, előtte mennyire vagy vékony.
2010. dec. 20. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Én is látni véltem magamon, és kényelmetlenek is voltak a nadrágok, ennek ellenére az ismerősök a 20, ismeretlenek a 25. héten kezdtek gyanakodni, addig nyilván úgy néztem ki, mint aki jól beebédelt... :o)
2010. dec. 20. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is láttam magamon, és nem jött rám egyetlen régi ruhám se, de az ismerősök még 20 hetesen is csak néztek hogy "tényleg babát vársz?"
2010. dec. 20. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Nemrég hasonlót kérdeztem.

Én 13 hetes vagyok. Nagyon vékony a hasam lapos, a csípőcsontjaim még mindig kijjebb állnak, mint a pocim...49 kilóval kezdtem a terhességem, ma épp 48,5 voltam....pedig eszem bőven...sajna nagyon sok édességet, és nem is nagyon mozgok...de mindig ilyen alkat voltam...

A baba 7 cm, szép, egészséges, nagyon ficánkolt az uh-n.

Szóval én az alkatom miatt azt gondoltam gyorsan meglátszik majd, de úgy tűnik ez sem testalkat kérdése!

2010. dec. 20. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az első 3 hónapban puffadt a hasam, azért látszódott kereknek, aztán eltűnt...a 22-23. hétig utána jóformán nem látszódott semmi, csak ezután lett igazi terhes pocim. De mindegy is volt, a lényeg, hogy odabent minden rendben legyen!
2010. dec. 20. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem látszott. Elég vékony voltam tök lapos hassal és a 24. hét körül kezdtem kerekedni. Most 35 hetes vagyok, de azóta sem olyan nagy a pocakom mint másnak. Doki szerint a széles csípőm miatt.
2010. dec. 20. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten látszott-a puffadás....az igazi pocak kb.16 hetesen kezdett kerekedni
2010. dec. 20. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem látszott. A barátnőmnek viszont 12 hetesen akkora volt a pocija, mintha 20 hetes lett volna
2010. dec. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!