4hetes terhesen most míg nincs pocim elmennék egyet bulizni. Nem lehet baj, ugye? Persze semmi alkohol, és nem egy füstös kocsmába mennénk.
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:23
1/8 anonim válasza:
Akár még a 39. héten is mehetsz :) A terhesség nem betegség! Ha jól érzed magad, a doki nem ítél fekvésre, kíméletre, nyugodtan éld az eddigi életedet! Jó szórakozást!
2/8 anonim válasza:
Egészen nyugodtan menj el,és jó szórakozást kívánok! :)
36 hkm
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan, az a babának nem árt, ha te szórakozol. Én is jártam volna szívesen, csak én előtte cigiztem, és iszonyúan zavart volna, ha mások körülöttem rágyújtanak, nekem meg nem lehet, szóval inkább kerültem a kísértést.
4/8 anonim válasza:
Én többször voltam,még pocakkal is.Egyedül füstös helyre nem voltam hajlandó menni.Most bulizz,később kevesebb alkalmad lesz rá:)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi,ezt a bulit is már rég leszerveztük, mert 3éves kisfiam mellett csak nagy-nagy szervezéssel lehet eljutni kikapcsolódni.húúú, 2vel még nehezebb lesz!!!
2011. febr. 11. 21:07
6/8 anonim válasza:
24 hetes terhesen még elmentem egy szabadtéri rock koncertre is. Nagyon jól esett, haverok körbevettek, apa végig átkarolt, élveztem a zenét, nem ugráltam, nem ittam, nagyon jól éreztem magam.
Jó szórakozást neked is!
7/8 anonim válasza:
34 hetesen voltam utoljára bulizni terhesen. Menj, amíg lehet!! Főleg, hogy így le van szervezve.
8/8 anonim válasza:
én szilveszterkor voltam 5 hetes, és discóba mentünk el. Igaz én nagyon rosszul éreztem magam, féltettem a babót. :)
De meg is fogadtam hogy többet nem megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!