Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4hetes terhesen most míg...

4hetes terhesen most míg nincs pocim elmennék egyet bulizni. Nem lehet baj, ugye? Persze semmi alkohol, és nem egy füstös kocsmába mennénk.

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akár még a 39. héten is mehetsz :) A terhesség nem betegség! Ha jól érzed magad, a doki nem ítél fekvésre, kíméletre, nyugodtan éld az eddigi életedet! Jó szórakozást!
2011. febr. 11. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egészen nyugodtan menj el,és jó szórakozást kívánok! :)

36 hkm

2011. febr. 11. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, az a babának nem árt, ha te szórakozol. Én is jártam volna szívesen, csak én előtte cigiztem, és iszonyúan zavart volna, ha mások körülöttem rágyújtanak, nekem meg nem lehet, szóval inkább kerültem a kísértést.
2011. febr. 11. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Én többször voltam,még pocakkal is.Egyedül füstös helyre nem voltam hajlandó menni.Most bulizz,később kevesebb alkalmad lesz rá:)
2011. febr. 11. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi,ezt a bulit is már rég leszerveztük, mert 3éves kisfiam mellett csak nagy-nagy szervezéssel lehet eljutni kikapcsolódni.húúú, 2vel még nehezebb lesz!!!
2011. febr. 11. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

24 hetes terhesen még elmentem egy szabadtéri rock koncertre is. Nagyon jól esett, haverok körbevettek, apa végig átkarolt, élveztem a zenét, nem ugráltam, nem ittam, nagyon jól éreztem magam.

Jó szórakozást neked is!

2011. febr. 11. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
34 hetesen voltam utoljára bulizni terhesen. Menj, amíg lehet!! Főleg, hogy így le van szervezve.
2011. febr. 11. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:

én szilveszterkor voltam 5 hetes, és discóba mentünk el. Igaz én nagyon rosszul éreztem magam, féltettem a babót. :)

De meg is fogadtam hogy többet nem megyek :)

2011. febr. 12. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!