Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is túl nagy a...

Szerintetek is túl nagy a pocim 30 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 10. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem kicsi, de szerinte abszolút nem túl nagy.

Ez attól is függ hányadik baba?

Én most várom a 3.-at és nekem kb. 23 hetesen már ekkora volt.

2014. jan. 10. 21:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Nekem első baba.
2014. jan. 10. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Pont megfelelő Nektek! :)

Szép pocid van.

Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond rá, mert "és ha túl nagy", akkor mit csinálsz. Semmit. Olyan amilyen.

A gyönyörű kisbabád fejlődik odabent és ez a legfontosabb!

Kinek ekkora, kinek akkora, ebben sem vagyunk egyformák, mint a többi dologban sem.

Boldog babavárást!

2014. jan. 10. 21:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jó méretű.
2014. jan. 10. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:

Azert gondolod h nagy a pocakod emrt vmelyik nap ki tettel egy tippelost es sokan tobbet mondtak?

Am vegkepp nem nagy ahhoz kepest. Kb nekem is ekkora volt ugyanigy elso babaval.

2014. jan. 10. 21:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem azért,hanem mert anyósomék,állandóan avval piszkálnak hogy túl nagy a hasam,ahhoz képest hány hetes vagyok,meg hogy hatalmas lesz a baba és nem tudom majd megszülni
2014. jan. 10. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Abszolút nem nagy, olyan 25-26 hetesnek tippeltem volna.
2014. jan. 10. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Na igen. Az én pocakom akkora volt, hogy mindenki az hitte ikreket várok. Tényleg borzalmasan nagy volt! Sokat híztam is (28 kg). A végén a kiírt nap után 1 nappal 3350g-mal született a fiam. A nagy pocakom a hájnak volt köszönhető. :) Hiába fogytam vissza, a hasam hájas maradt. Sajnos én ilyen pocakra hízó típus vagyok. Mindig is ilyen alkat voltam.
2014. jan. 10. 21:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nagy. Ha vmi gond lenne, azt az orvos, védőnő úgyis mondaná (ezt mondhatod anyósodéknak). Az ilyen megjegyzéseket én is nagyon utálom. Nekem is vki azt mondja,h szerinte nagy, ugyanaznap vki más meg csodálkozik,h még csak ekkora. És persze jön a 3., aki megállapítja,h túlságosan lent van a pocakom :) Ezekkel igazán nem érdemes foglalkozni.

30hkm

2014. jan. 10. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

Tipikus anyós. "Elvetted a kicsi fiát tőle", ezért cserébe ilyenekkel kedveskedik, hogy "nem fogod tudni megszülni".

Engedd el a füled mellett a "bölcsességeit", mert ezek után majd az jön, hogy "nem lesz tejed", hogy nem jól öltözteted a gyereket, hogy túl keveset alszik, hogy nem viszed levegőre eleget, vagy éppen túl sokat, hogy miért nem adsz neki a pörköltszaftból 5 hónaposan stb. stb.

Egyébként én a legnagyobb súlyú gyerekemet szültem meg a leggyorsabban és legkönnyebben, szóval egy cseppet se aggódj amiatt, hogy mekkora lesz.

Fel a fejjel és szép szülést!

2014. jan. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!