Nem kicsi, de szerinte abszolút nem túl nagy.
Ez attól is függ hányadik baba?
Én most várom a 3.-at és nekem kb. 23 hetesen már ekkora volt.
Pont megfelelő Nektek! :)
Szép pocid van.
Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond rá, mert "és ha túl nagy", akkor mit csinálsz. Semmit. Olyan amilyen.
A gyönyörű kisbabád fejlődik odabent és ez a legfontosabb!
Kinek ekkora, kinek akkora, ebben sem vagyunk egyformák, mint a többi dologban sem.
Boldog babavárást!
Azert gondolod h nagy a pocakod emrt vmelyik nap ki tettel egy tippelost es sokan tobbet mondtak?
Am vegkepp nem nagy ahhoz kepest. Kb nekem is ekkora volt ugyanigy elso babaval.
Egyáltalán nem nagy. Ha vmi gond lenne, azt az orvos, védőnő úgyis mondaná (ezt mondhatod anyósodéknak). Az ilyen megjegyzéseket én is nagyon utálom. Nekem is vki azt mondja,h szerinte nagy, ugyanaznap vki más meg csodálkozik,h még csak ekkora. És persze jön a 3., aki megállapítja,h túlságosan lent van a pocakom :) Ezekkel igazán nem érdemes foglalkozni.
30hkm
Tipikus anyós. "Elvetted a kicsi fiát tőle", ezért cserébe ilyenekkel kedveskedik, hogy "nem fogod tudni megszülni".
Engedd el a füled mellett a "bölcsességeit", mert ezek után majd az jön, hogy "nem lesz tejed", hogy nem jól öltözteted a gyereket, hogy túl keveset alszik, hogy nem viszed levegőre eleget, vagy éppen túl sokat, hogy miért nem adsz neki a pörköltszaftból 5 hónaposan stb. stb.
Egyébként én a legnagyobb súlyú gyerekemet szültem meg a leggyorsabban és legkönnyebben, szóval egy cseppet se aggódj amiatt, hogy mekkora lesz.
Fel a fejjel és szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!