Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Császármetszéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok, roviden leirom torténetem aztán a kérdést.

3 inszeminácion vagyok tul sikertelenul. 2012 decembereben sikerult az elso lombik, viszont a 7.héten se volt embrio csak petezsák, ezért mutéttel végzodott. 2013 juliusban ismét lombik, ami sikerult, viszont az elején nagy ciszta, folyadék a hasuregben és hematoma ami a 14. hétig vérezgetett. Azóta rendben vagyunk, a baba már fejvégu fekvésu, a dokim kb. a szulésre 3200g-ra becsulte, mert most sem nagy.

Ma emlitette a doki hogy javasolná a császárt mert ennyi minden volt már,viszont a 14. héttol minden rendben. Én mondtam neki hogy ha lehetne inkább a rendes szulést választom. O azt tanácsolta hogy megprobalhatjuk, viszont ha a legkisebb gond adodik megcsászároz.

Ti rögtön belementetek volna a császárba?

Persze a babám egészsége a legfontosabb,és o az orvos, de azért a császárnak is vannak kovetkezményei. Ti hogyan gondoljátok?

2014. jan. 10. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt hiszem én is az orvosra hallgatnék, de kórházi körülmények között gondolom azonnal észre fogják venni ha gond van természetes szülésnél, főleg ha ennyire figyelnek rá. Szerintem bármelyik döntés teljesen jó, ha megpróbálkozol természetessel az is érthető, ha rögtön elfogadod a császárt az is.
2014. jan. 10. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek kockáztatni soha!Ha az orvosom is azt javasolja,akiben megbízom,hogy császár,az sem véletlenül történik.A császár következményei,hogy lassabban fogsz regenerálódni,de a baba tuti,hogy jól lesz.Ha gond lesz,akkor úgyis császár,én nem várnám meg,hogy milyen gondok adódhatnak,biztosra mennék.Ez én vagyok,persze,dönteni neked kell.
2014. jan. 10. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Én mindenképp a dokira hallgatnék.
2014. jan. 10. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
én is belemennék ha a doki a császárt javasolná. nem véletlen hogy így tesz, nekik is nehezebb egy műtét, mint a természetes szülés, és ha a nehézségek ellenére is azt javasolta az nyilván nem véletlen. nekem a babám a legfontosabb és ha a császárral kisebb az esélye hogy bármi gond legyen vele, nem foglalkoznék azzal hogy én esetleg nehezebben gyógyulok fel..
2014. jan. 10. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Hallgass a dokira,ha természetesen szülsz,nagyobb a kockázat,hogy sérülhet a babád,vagy te,mintha császározna a dokid.Ott semmi baja nem lesz neki,se oxigénhiánya,se más,és te is jobban megúszod,tutira nem törik farkcsontod,nem kötsz ki a proktológián,mert szétszakadtál,stb...Ha a baba a legfontosabb,márpedig az egy szülőnek,akkor a legbiztosabb a császár.
2014. jan. 10. 23:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Es ti altatást kérnétek vagy gerincbe érzéstelenitést? mivel meg nem beszeltem bovebben errol a dokival, nem tudom melyik lenne jobb.a legkozelebbi kontrolan rakerdezek. tegnap ota allandoan ez jar a fejemben.nehez lesz a dontes...koszi a valaszokat
2014. jan. 11. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy altatnának.Max. sürgősségi esetben,vagy ha nem hat az érzéstelenítés.Szerintem nem válogathatsz,legalábbis én ezt hallottam.
2014. jan. 11. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Gerinc érzéstelenítést. Egyrészt semmi pénzért ki nem hagynám, ahogy először felsír a babám, másrészt az altató átjut a babához is! Nekem legalábbis ezt mondta az anesztes doki, így nálam is spinális érzéstelenítés lesz.
2014. jan. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!