Ti mit tennétek a helyemben? Császármetszéssel kapcsolatban?
30 hetes kismama vagyok, roviden leirom torténetem aztán a kérdést.
3 inszeminácion vagyok tul sikertelenul. 2012 decembereben sikerult az elso lombik, viszont a 7.héten se volt embrio csak petezsák, ezért mutéttel végzodott. 2013 juliusban ismét lombik, ami sikerult, viszont az elején nagy ciszta, folyadék a hasuregben és hematoma ami a 14. hétig vérezgetett. Azóta rendben vagyunk, a baba már fejvégu fekvésu, a dokim kb. a szulésre 3200g-ra becsulte, mert most sem nagy.
Ma emlitette a doki hogy javasolná a császárt mert ennyi minden volt már,viszont a 14. héttol minden rendben. Én mondtam neki hogy ha lehetne inkább a rendes szulést választom. O azt tanácsolta hogy megprobalhatjuk, viszont ha a legkisebb gond adodik megcsászároz.
Ti rögtön belementetek volna a császárba?
Persze a babám egészsége a legfontosabb,és o az orvos, de azért a császárnak is vannak kovetkezményei. Ti hogyan gondoljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!