Kikérted az orvosod véleményét az őssejtlevétellel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 16:45
2/12 anonim válasza:
Nem. Igazából engem ez téma terhesség alatt valahogy abszolút elkerült. Pedig kíváncsi lennék az orvosom véleményére.
4/12 anonim válasza:
Igen. A nőgyógyászomét és a háziorvosomét is.
5/12 anonim válasza:
Nem, saját szilárd elhatározásom, hogy lefagyasztatjuk most is. Az előző gyerkőcnél is megvolt, az orvosomnak csak terhesgondozáson elmondtuk, hogy ne a szülésnél érje váratlanul.
6/12 anonim válasza:
A nőgyógyásznak igen. És ő is javasolta. Mind a két gyereknél levetettük.
7/12 anonim válasza:
Én is megkérdem tőle, de bármit is mond, le akarjuk vetetni.
8/12 anonim válasza:
Én nem kérdeztem meg, magától nem ajánlgatta, utánaolvastam, és eldöntöttük a párommal, hogy nem vetetjük le.
9/12 anonim válasza:
7-es vagyok, miért döntöttetek úgy, hogy nem vetetitek le, Utolsó válaszoló?
10/12 anonim válasza:
Azért döntöttünk úgy, hogy nem vetetjük le, mert az orvosi cikkek nagy része szerint valószínűleg nem hasznosítható a gyakorlatban. Volt egy leukémiás ismerősöm, akin szintén nem segített volna, pedig fiatal volt, csak más donor csontvelője (sajnos későn találtak donort), akkor is csomó cikket, véleményt találtam hozzáértő orvosoktól. Hozzáteszem, ha feleslegbe lenne az a pénz, akkor levetetném akkor is ha nem vagyok meggyőződve most a hasznosságáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!