Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok tanácsot adni CRL-táb...

Piroska és a farkas kérdése:

Tudnátok tanácsot adni CRL-táblázattal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
kedves Mindenki, kicsit el vagyok tanácstalanodva a crl mérteket illetően. Van az interneten egy táblázat. Az előző ultrahangon a Kisgyerek kereken 50 mm-es volt, a doki szerint teljesen rendben. Az szept. 19 - én volt, ma reggel újra voltam ultrahangon, ma 66 mm. Most is rendben találták, de nem kevés növekedés ez a " Nagykönyvhöz" képest? Ahogy én néztem, kb 10-11 nap alatt kellett volna ennyit nőnie. Szóval ilyenkor mi van? :(
2013. okt. 2. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem minden baba nő a nagykönyvben megírt ütemben, ettől vagyunk egyéniek :)

Semmi gond nincs a méretével!

2013. okt. 2. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok a babához! Fogadj el egy jó tanácsot: most, hogy terhes lettél próbáld minimálisra szorítani ezeket az internetes kereséseket. Ezek a felesleges aggódások sok boldog napot el tudnak venni ebből a 9 hónapból.

Higgy az orvosnak. Boldog babavárást!

2013. okt. 2. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem se nézegesd a táblázatokat mert csak idegeskedel rajta. Ha az orvos nem mondta hogy baj van akkor felesleges aggódnod mert biztos hogy rendben talált mindent. Első Uh-m szeptember 16-án volt akkor CRL:54mm volt utána elküldtek genetikai Uh-ra ami szeptember 19-én volt ott már CRL:63mm volt. Boldog Babavárást!!!
2013. okt. 3. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!