Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Császármetszéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok, roviden leirom torténetem aztán a kérdést.

3 inszeminácion vagyok tul sikertelenul. 2012 decembereben sikerult az elso lombik, viszont a 7.héten se volt embrio csak petezsák, ezért mutéttel végzodott. 2013 juliusban ismét lombik, ami sikerult, viszont az elején nagy ciszta, folyadék a hasuregben és hematoma ami a 14. hétig vérezgetett. Azóta rendben vagyunk, a baba már fejvégu fekvésu, a dokim kb. a szulésre 3200g-ra becsulte, mert most sem nagy.

Ma emlitette a doki hogy javasolná a császárt mert ennyi minden volt már,viszont a 14. héttol minden rendben. Én mondtam neki hogy ha lehetne inkább a rendes szulést választom. O azt tanácsolta hogy megprobalhatjuk, viszont ha a legkisebb gond adodik megcsászároz.

Ti rögtön belementetek volna a császárba?

Persze a babám egészsége a legfontosabb,és o az orvos, de azért a császárnak is vannak kovetkezményei. Ti hogyan gondoljátok?

2014. jan. 10. 14:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Én, ha rólam lenne szó, akkor a dokira hallgatnék. Azért járok dokihoz, mert megbízok benne.Ha azt mondja így, akkor úgy tennék.
2014. jan. 10. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
ezt neked kell tudni. Én is meg fogom probálni természetesen ha oda jutok, de van ilyen barátnöm aki 7 év után ugy volt vele nem kockáztatja az oxigén hiányt meg az egéyb problémát igy amikro neki császárt ajánlott az orvos igent mondott. Ök 7 évet vártaka ababára és nem merték kockáztatni én ezt is megértem.
2014. jan. 10. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
dokira hallgatnék
2014. jan. 10. 14:30
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Egy nagyobb nőgyógyászati műtét, több év várakozás, majd végül inszem után, mikor az orvosom azt javasolta, hogy inkább legyen császár, azt mondtam, hogy rendben, ő tudja én megbízom benne.

Azóta már 2,5 éves és nem bántam meg, minden rendben volt és nem érzem magam rosszabb anyának attól, hogy nem természetes úton szültem meg.

2014. jan. 10. 14:31
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Én azt tettem volna, amit te is. Próbálkozni lehet a term.szüléssel, és ha a legkisebb gond is adódna, még mindig ott a császár lehetősége.
2014. jan. 10. 14:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Én is belementem volna.
2014. jan. 10. 14:39
 7/18 A kérdező kommentje:

Persze ha vmi gond adódna ne adj isten akkor a dokira hallgatnék, igy is már reggeltol ez motoszkál a fejemben.

Amugy a császár semmilyen okbol nem lehet veszélyes a babára nézve?Csak az anyukára? Majd meglátjuk hogy alakul a továbbiakban, persze mindenáron nem fogom akarni a természetes szulést, mert a babám a legfontosabb.

2014. jan. 10. 14:41
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
nem a babára nem, bár vannak akik ugy gondolják az idegrendszeri fejldéshez a megszületés is hozzátartozik és kell az az elsö küzdleem de rengeteg baba születik császárra eü ok miatt és mint tudjuk semmiben sem más az a gyerek mint az amelyik természetes uton született.
2014. jan. 10. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, amit mondasz, mert nekem 16. terhességi héten volt nőgyógyászati műtétem, ami sikeres volt, de a dokim még ezek után is azt mondta, hogy inkább maradjunk a természetes szülésnél, mert elég egy műtét, nem kell még egy ilyen rövid időn belül. Végül sürgősségi császár lett, mert nem tágultam, de ez részletkérdés. Az én dokim kifejezetten azt mondta, hogy nem szeretne megcsászározni, csak ha nagyon muszáj, mindenkinek jobb lenne a természetes út. Tudom, hogy az "ennyi minden volt már" nálad mást jelent, de szerintem jól döntöttél.
2014. jan. 10. 14:49
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

bár nekem nem olyan előzményeim vannak,mint neked,csak egy császár,viszont én is ezt kértem a dokimtól..Mivel szó nélkül belement nem érzem,h bármi gond lenne ebből..

Én megkérdeztem tőle,h lehetne-e,hogy természetesen próbálkozzak,azt mondta,h természetesen,de azt tartsam szem előtt,h időt húzni nem fog...Ugyanezt mondta,mint neked,legkisebb problémánál,amivel amúgy még várna,visz a műtőbe...szerintem ez így korrekt..

Neked rögtön belement?nem akadékoskodott?

2014. jan. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!