Ti mit tennétek a helyemben? Császármetszéssel kapcsolatban?
30 hetes kismama vagyok, roviden leirom torténetem aztán a kérdést.
3 inszeminácion vagyok tul sikertelenul. 2012 decembereben sikerult az elso lombik, viszont a 7.héten se volt embrio csak petezsák, ezért mutéttel végzodott. 2013 juliusban ismét lombik, ami sikerult, viszont az elején nagy ciszta, folyadék a hasuregben és hematoma ami a 14. hétig vérezgetett. Azóta rendben vagyunk, a baba már fejvégu fekvésu, a dokim kb. a szulésre 3200g-ra becsulte, mert most sem nagy.
Ma emlitette a doki hogy javasolná a császárt mert ennyi minden volt már,viszont a 14. héttol minden rendben. Én mondtam neki hogy ha lehetne inkább a rendes szulést választom. O azt tanácsolta hogy megprobalhatjuk, viszont ha a legkisebb gond adodik megcsászároz.
Ti rögtön belementetek volna a császárba?
Persze a babám egészsége a legfontosabb,és o az orvos, de azért a császárnak is vannak kovetkezményei. Ti hogyan gondoljátok?
Egy nagyobb nőgyógyászati műtét, több év várakozás, majd végül inszem után, mikor az orvosom azt javasolta, hogy inkább legyen császár, azt mondtam, hogy rendben, ő tudja én megbízom benne.
Azóta már 2,5 éves és nem bántam meg, minden rendben volt és nem érzem magam rosszabb anyának attól, hogy nem természetes úton szültem meg.
Persze ha vmi gond adódna ne adj isten akkor a dokira hallgatnék, igy is már reggeltol ez motoszkál a fejemben.
Amugy a császár semmilyen okbol nem lehet veszélyes a babára nézve?Csak az anyukára? Majd meglátjuk hogy alakul a továbbiakban, persze mindenáron nem fogom akarni a természetes szulést, mert a babám a legfontosabb.
bár nekem nem olyan előzményeim vannak,mint neked,csak egy császár,viszont én is ezt kértem a dokimtól..Mivel szó nélkül belement nem érzem,h bármi gond lenne ebből..
Én megkérdeztem tőle,h lehetne-e,hogy természetesen próbálkozzak,azt mondta,h természetesen,de azt tartsam szem előtt,h időt húzni nem fog...Ugyanezt mondta,mint neked,legkisebb problémánál,amivel amúgy még várna,visz a műtőbe...szerintem ez így korrekt..
Neked rögtön belement?nem akadékoskodott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!