Szokott fájni a fejetek? Mit lehet csinálni ilyenkor?
hogy mitől fájhat,azt nem tudom.de ha nagyon nagyon fáj,akkor vegyél be egy fél algopyrint,vagy panadolt.
ha alternatív módszert szeretnél:akkor vizes ruhás borogatás.nekem a 10.heti fejfájásom(lüktető,nagyon fájdalmas volt)ez mulasztotta el.
szia, nekem ha nagyon fájt a fejem próbáltam aludni egy kicsit, ha volt rá lehetőségem.
nekem bevált. fél óra alvás és utána semmi bajom nem volt.
próbáld ki
Szia.
En kozmetikusnak tanultam, igy az idegkilepesi pontokat szoktam nyomogatni ilyen esetben.
A szemoldokodben van egy kis melyedes (magaban a csontban), ha azt situlalod az segithet.
A masik ilyen pont a halanyeknal van.
A szemgodornel is szoktuk masszirozni, mert nagyon jol tud esni az is.
Probalhatod meg a fejmasszazsti is.Az a lenyeg, hogy probalj kozben ellazulni es szep lassan masszirozni.
Nyilvan nem ugy hat mint eg gyogyszer, de hatasos is lehet.
Nekem szokott segitni.
Remelem Neked is bevalik :)
Jobbulast.
28 heteske
Paramax, neke a védőnő ajánlotta és a betegtájékoztatóban írja, hogy terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.
Nekem sajnos ha fáj, bár nagyon ritkánt fordul elő mióta terhes vagyok, sehogyan nem múlik el csak egyre rosszabb lessz. Ezért muszáj valamivel mulasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!