Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szokott fájni a fejetek? Mit...

Szokott fájni a fejetek? Mit lehet csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Dél ota annyira fáj a fejem hogy már mozgatni se birom.Mitöl fájhat?25 hetes km.
2009. nov. 30. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok hanyatt feküdni és nem mozogni, ellazitani magam.Ha már nem birom akkor Panadolt veszek be, hisz a babának sem jó ha a mama fájdalmat érez.
2009. nov. 30. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:

hogy mitől fájhat,azt nem tudom.de ha nagyon nagyon fáj,akkor vegyél be egy fél algopyrint,vagy panadolt.

ha alternatív módszert szeretnél:akkor vizes ruhás borogatás.nekem a 10.heti fejfájásom(lüktető,nagyon fájdalmas volt)ez mulasztotta el.

2009. nov. 30. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Van homeopátiás fájdalomcsillapító amit kismamák is nyugodtan szedhetnek. Általában a Gyöngy és Kamilla patikákban megtalálod.
2009. nov. 30. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 2naponta fáj nagyon. Én egyenlőre tűröm és próbálok relaxálni, nem gondolni rá. 16km
2009. nov. 30. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

szia, nekem ha nagyon fájt a fejem próbáltam aludni egy kicsit, ha volt rá lehetőségem.

nekem bevált. fél óra alvás és utána semmi bajom nem volt.

próbáld ki

2009. nov. 30. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia.

En kozmetikusnak tanultam, igy az idegkilepesi pontokat szoktam nyomogatni ilyen esetben.

A szemoldokodben van egy kis melyedes (magaban a csontban), ha azt situlalod az segithet.

A masik ilyen pont a halanyeknal van.

A szemgodornel is szoktuk masszirozni, mert nagyon jol tud esni az is.

Probalhatod meg a fejmasszazsti is.Az a lenyeg, hogy probalj kozben ellazulni es szep lassan masszirozni.

Nyilvan nem ugy hat mint eg gyogyszer, de hatasos is lehet.

Nekem szokott segitni.

Remelem Neked is bevalik :)

Jobbulast.

28 heteske

2009. nov. 30. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem ha nagyon fájt, és semmi más nem segített, akkor Panadolt vettem be, azt mondta az orvos és a védőnő, hogy azt szabad.
2009. nov. 30. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Először is mérj vérnyomást,mert lehet az magas.És akkor nem jó ha fájdalom csillapítót veszel be.Nekem az volt a baj,remélem már jobban vagy
2009. nov. 30. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Tegnap este óta fáj a fejem, és nem tudok vele mit csinálni. :S Kitartást és jobbulást!
2009. nov. 30. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Paramax, neke a védőnő ajánlotta és a betegtájékoztatóban írja, hogy terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható.

Nekem sajnos ha fáj, bár nagyon ritkánt fordul elő mióta terhes vagyok, sehogyan nem múlik el csak egyre rosszabb lessz. Ezért muszáj valamivel mulasztani.

2009. nov. 30. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!