10 hetes terhes vok, és letört az egyik fogam. Pár nap múlva megyek fogorvoshoz, mit tud ilyenkor csinálni?
Szia,
Én 15 hetes terhes vagyok és ma 2 órára megyek fogorvoshoz, mert nekem is letört a fogam, amint visszaérek elmondom mi volt :)
Köszi, várom :).
Nekem elég nagy darab tört le, és még emellé van 1-2 lyukas fogam.
Tudom, ha muszáj a rtg (baleset) akkor lehet, de nekem ez nem olyan sürgős, fájni nem fáj (még) szerencsére..
szia!!22hetes vagyok és nekem is volt 2nagyon durván letört fogam.persze el is mentem fogorvoshoz 8hetesen,de akkor azt mondta kezelést csak a 2.trimeszterben fog csinálni(gondolom az érzéstelenítő miatt).és vissza is mentem a 2.trimiben.múlt héten húzta ki a két letört fogat,vagyis gyökeret mert már annyira le voltak törve.Úgyhogy elmehetsz a dokihoz megmutatni,rákérdezel mit javasol!amúgy én kaptam injekciós érzéstelenítést és nem fájt amikor kihúzta!de lehet a tiédet még meg lehet menteni,attól függ mennyire van letörve.
szóval fel a fejjel és kérdezz rá mindenképp!!
22hkm
A fogorvosnál minden rendben volt, én most nem kaptam érzéstelenítést, mert nem volt érzékeny a letört fog, szépen felépítette, talált még egy pici lyukat az egyik fogon, a jövő héten megyek vissza hozzá, azt mondta, h nyugodtan kérhetek érzéstelenítést, m nincs hatással a babára!
Ne izgulj minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!