"Allergiás" vagyok a babára, mit lehet ilyenkor csinálni?
Nem tudni miért, de a terhesség 3. hete óta (már 2 hónapja) csalánkiütések vannak a testemen, amik viszketnek, és fájnak, néha pedig bevizesednek, bedagadnak a kezeim, lábaim. Orvosok csak injekciót tudnak adni, de nem elég hatásosak, és nem is merek többet kérni, mert nem tesz jót a babának, de ez az állapot is tarthatatlan.
Feltételezhetően az a baj, hogy más a vércsoportja (én rh pozítív, ő rh negatív), de ez általában nem okoz allergiát, ezért furcsa. Voltatok ilyen helyzetben?
Terhesség alatt kialakulhat bizonyos ételekre való allaergia, ki kéne vizsgáltatni magad, hogy mitől van.
Nekem is ekcémás lett a bőröm, előtte soha. Én rájöttem, hogy most valamiért a tejet nem bírom.
Nem voltam ilyen helyzetben,de ki mondta,hogy a babára vagy allergiás a vércsoportja miatt??
Én is inkább ételallergiára gondolnék,a terhesség előhoz lappangó betegségeket.Kezd el figyelni,hogy mit eszel ilyenkor,liszt,tojás,tej stb...
Nekem ekcémás kiütéseim vannak....gusztustalan...mintha fertőző beteg lennék...
Piros, száraz és viszkető kör alakú foltok...csak remélem hogy szülés után elmúlik...:S
4 hetes korom óta van most 26 hetes vok...
allergia vizsgálaton ugye még terhesség előtt voltál?
mert én úgy tudom terhesen nem végeznek allergia vizsgálatot...ugye jól tudom ?? engem ezért nem küldtek..
bocsi mármint a terhesség alatt ? ...hány hetes voltál mikor megcsinálták??
bakker...engem nem küldtek semmire :SS mindenből hypoalergént használok...
4 hetes voltam akkor. De én is mindenből anti-allergént használok ennek ellenére is, új ágyneműt meg matracot is vettünk.
Te mire vagy allergiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!