Allergiás vagyok (tavasztól az első fagyig kéne szednem rá a gyógyszert) így, hogy jön a baba nem szedek rá semmit. Rengeteget tüsszögök és folyik az orrom, nincs valami amit szedhetek ilyenkor?
Azt javaslom, menj el homeopátiás patikába, és ott a gyógyszerész rengeteg minden fog tudni ajánlani! A golyócskától a spray-ig, nagyon sok minden van!
Nekem a Lufeel spray vált be! Ez is homeos...
Tényleg menj patikába, ne szenvedj, mert nagyon rossz...
Mindenkinek tudok segítséget ajánlani, aki ilyen gondokkal kűzd.
Nekem allergiából fejlődött asztmám van. Mióta iszom az FLPs Aloe Vera gélt, semmi bajom nincs.
Egy hétre kórházba kerültem, ahova nem vittem be, ugyanúgy előjött minden tünetem, majd meghalltam. Itton hétfőn elkezdtem megint inni, szerdán már semmi bajom nem volt. Ha nem velem történik, el sem hiszem, hogy így hat.
A termék nálam beszerezhető, szivesen postázom is, sok más terhesen szedehető és babáknak adható szerrel együtt, melyek kezelésre is jók, de elsődleges céljuk a meglőzés (én pl nem fogok lázcsillapítót és örcseppet adni a babámnak, hál a a természetes alapanyagu termékeknek.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!