15 hetes kismama! Hogyha én allergiás vok, a tojásra akkor én nem kaphatom meg a védö oltást? Ilyenkor mi van?
1000x leírták és szájba rágták már : a tojásra allergiások is megkaphatják a védőoltást!!!
Kismamáknak meg nagyon fontos, hogy megkapják az oltást, ezzel a babádat is véded.
Sem a C-vitamin, sem a maszk nem ér semmit, a H1N1 vírus ellen csak a védőoltás az egyedüli védelem!
Igen, extra védekezés, mást nemigen tehetsz.
Én nem vagyok allergiás, de nem adatom be a védőoltást, ezért nagyon igyekszem védekezni: nem megyek tömegbe (igazság szerint alig mozdulok ki itthonról), ha mennem kell majd az sztk-ba, akkor maszkot veszek, itthon gyakran fertőtlenítek, nem puszilkózok csak úgy (pl. utcán), nagyon sokszor mosok kezet, nem nyúlok a számhoz, azt hiszem nagyjából ennyi.
Kedves negyedik!
bár nem tőlem kérdezted, de tessék:
(az amit az emberek fel szoktak venni, az a sebészeti maszk. egészségvédelmi maszkot még senkin nem láttam)
Köszönöm! Tanulságos cikk. De azért nem igaz, hogy Semmit nem ér a műtéti maszk, csak közel sem 100%-os a védelem.
Az lenne jó, ha a betegek fölvennék.
Még egyszer köszi a linket!
ha valaki tudja, hol lehet kapni, írjon! darabja 1400 Ft, 24 órás védelmet nyújt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!