20 hetes kismama vagyok és mindenre allergiás. Annyit tüsszentek egy nap, hogy már az erőlködéstől fáj a méhem és a hasam. Szedhetek allergiára gyógyszert?
Szia!
Én ugyan nem vagyok allergiás, de ha alaposan utánakérdeztél, és azt mondták, hogy van valamilyen szer amit szedhetsz, azt mindenképpen szedd. Csak azért javaslom, mert én megfáztam és sajnos a köhögés kb. 4 hétig el is tartott, viszont pont erre esett az orvosi vizsgálat ideje, ami azért volt jó, mert kiderült, hogy a köhögéstől elkezdett a méhszáj felpuhulni. Még Magnerottal sikerült visszafordítani és két hét múlva már újra visszakeményedett, de akár elkezdhettem volna kinyílni is. Már volt egy koraszülésem, így ez nem hiányzott volna. Szóval ha van rá módszer, akkor mindenképpen szedj valami homeos, vagy bármi mást a tüsszögésre.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,most egy picit megijedtem,nehogy nyílni kezdjen a méhszájam...Azt hittem "ártalmatlan" a tüsszögés,de akkor ezek szerint okozhat bajt is...
Köszönöm még egyszer,a héten elmegyek a nőgyógyászhoz egy vizsgálatra és bejelentkezem allergológiára is.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!