25hetes kismama vagyok, az éjjel befulladtam mert allergiás vagyok, az ügyeleten calcimusc, és medrol szteroid származékú inj-ot kaptam, árthat a babámnak? Vagy igy egyszerire nem?
Az jobban árthat ha megfulladsz.
Egyénként nem vagyunk orvos,hogy megmondjuk. Azt tudom,ohgy a calcimusc nem árt. A Medrolt meg nem tudom... de egy adag biztos nem árt. Jah és persze ugye mondtátok az ügyleten,hogy terhes vagy.. meg vitted a kis könyvedet ugye?
Megértelek,ohgy meglepődtél...eselteg megijedtél. De nme ihszme,hogy gond lenne. Mindenesetre ha aggódsz kérdezd meg a védőnőt, vagy az orvosod ha legközelebb találkoztok. A kis könyvet azért mondtam.. mert sajna nem mnidnekinél ( kismamánál és orvsonál sem ) alpa... persze azért 25 hetesen már lehet kiskedves pocakod.. amiből következtetni lehet. De úgy látom te olyan anyuka vagy aki mindnere gondol... még akkor is ha "haldoklik2:))
Jó babavárást és éleved az anyaságot:)
Hm:-)De aranyos vagy,de tényleg.Tudod alapvető szabály,egy ismeretlen védőnő azt mondta,hogy még a közértben vigyem magammal a kiskönyvet,érthető.Isten biz én ugy készültem,hogy befektetnek.Te babás vagy?Mennyi idős?
Ja meg ez szerintem minimum intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!