6 hetes kismama vagyok, és pollen allergiás. Mit lehet szedni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az orrspray-k, valamint a Claritine Akkut és a Zyrtec Start szedését nem javasolják a betegtájékoztatók kismamáknak az első 3 hónapban. Amióta tudom, hogy babát várok, egyikset sem használom, viszont iszonyúan szenvedek. Van valaki, aki tud segíteni, és hasonló panaszaivannak/voltak? Köszönöm előre is a válaszokat.2008. aug. 29. 14:59
1/4 anonim válasza:
Nekem tökéletesen megszüntette minden panaszom az FLP-s Aloe Vera Gél.
Amúgy tengerisóoldatos sprét lehet használni, meg nekem engedték a kórházban a Rinosré plusz orrsrét, és nagyon bevált.
2/4 anonim válasza:
Menj be egy gyógyszertárba, és kérjél valamilyen homeopátiás szert, nagyon jók vannak, szerintem segítenek + a tengerisót tartalmazó orrspray is szóba jöhet.
3/4 anonim válasza:
Szia!
nekem a CORIZALIA nevezetű homeopátiás szer tökéletesen bevált.
24 hetes kismami
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a segítséget!
2008. szept. 1. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!