Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Allergiás" vagyok a babára,...

"Allergiás" vagyok a babára, mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Nem tudni miért, de a terhesség 3. hete óta (már 2 hónapja) csalánkiütések vannak a testemen, amik viszketnek, és fájnak, néha pedig bevizesednek, bedagadnak a kezeim, lábaim. Orvosok csak injekciót tudnak adni, de nem elég hatásosak, és nem is merek többet kérni, mert nem tesz jót a babának, de ez az állapot is tarthatatlan.

Feltételezhetően az a baj, hogy más a vércsoportja (én rh pozítív, ő rh negatív), de ez általában nem okoz allergiát, ezért furcsa. Voltatok ilyen helyzetben?

2011. márc. 21. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hát mivel ne küldtek el allergia vizsgálatra sajna nem tudom :SSS

azt tippelték h szóródó ekcémám van, amit vmi a szervezetem be vált ki (rossz fog, vagy akármilyen kis dolog)...ezért elküldtek volna panoráma röntgenre amit nem csináltak meg uh majd csak szülés után fogok újrapróbálkozni hogy kiderítsék mi a baj...

Amúgy annyi helyen jártam már, annyi bőrgyógyásznál de mind hasznavehetetlen volt :S....

bár nekem az a gyanúm h terhesség után magától el fog múlni és maga a terhesség ami kiváltotta...

Neked hogy néz ki a csalánkiütésed? Nem tudnál képet feltenni róla?

2011. márc. 21. 16:03
 12/13 anonim válasza:
Szia! Én is így voltam a kisfiammal, a terhesség utolsó két hónapjában, a karom a lábam, mindenhol kiütéses lett, és iszonyúan viszketett. Én is kaptam injekciót, de igazán semmi nem használt. Szülés után két, 3 héttel elmúlt, ahogy a vizesedés visszahúzódott. Én 0+ pozitív, ő 0-.
2011. márc. 21. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Off: Nekem is ekcémás lett a kezem, azt hittem ez egyedi, de látom nem.
2011. márc. 22. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!