"Allergiás" vagyok a babára, mit lehet ilyenkor csinálni?
Nem tudni miért, de a terhesség 3. hete óta (már 2 hónapja) csalánkiütések vannak a testemen, amik viszketnek, és fájnak, néha pedig bevizesednek, bedagadnak a kezeim, lábaim. Orvosok csak injekciót tudnak adni, de nem elég hatásosak, és nem is merek többet kérni, mert nem tesz jót a babának, de ez az állapot is tarthatatlan.
Feltételezhetően az a baj, hogy más a vércsoportja (én rh pozítív, ő rh negatív), de ez általában nem okoz allergiát, ezért furcsa. Voltatok ilyen helyzetben?
hát mivel ne küldtek el allergia vizsgálatra sajna nem tudom :SSS
azt tippelték h szóródó ekcémám van, amit vmi a szervezetem be vált ki (rossz fog, vagy akármilyen kis dolog)...ezért elküldtek volna panoráma röntgenre amit nem csináltak meg uh majd csak szülés után fogok újrapróbálkozni hogy kiderítsék mi a baj...
Amúgy annyi helyen jártam már, annyi bőrgyógyásznál de mind hasznavehetetlen volt :S....
bár nekem az a gyanúm h terhesség után magától el fog múlni és maga a terhesség ami kiváltotta...
Neked hogy néz ki a csalánkiütésed? Nem tudnál képet feltenni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!