Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi árt jobban a babának, az...

Mi árt jobban a babának, az idegeskedés vagy a szomorúság?

Figyelt kérdés
Ha együtt maradok a párommal és idegeskedek miatta, vagy ha elköltözök és szomorkodom a hiányától? Sajnos még szeretem...
2009. nov. 30. 18:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Én már tuti eljöttem volna onnan, sőt ilyen embernek nem is szülnék gyermeket azok alapján amit legutóbb leírtál.

Döntsd el, hogy akarsz-e ilyen életet. Ha nem akkor lépj tovább, ha igen akkor meg ezt el kell viselned. Ennyi.

Ha 9 hónap után nem szerelmes... ezen is elgondolkoznék. Mi 3,5 éve vagyunk együtt és ugyanúgy viselkedünk/érzünk egymás iránt mit az elején. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez idővel át fog alakulni, de szerintem az is jó lesz.

2009. dec. 2. 07:49
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezek utan, amiket ide leirtal nem lehet konnyu a helyzeted.Mindenhol vannak problemak, vitak, de azert megsem kellene igy viselkedjen, foleg mert kisbabatok lesz.En ugy vagyok vele, hogy a szerelem elmulik, de helyette marad a szeretet, megertes, tisztelet.Persze ezt a kijelentest en se tettem volna 9 honap utan.Lassan 10 eve, hogy egyutt vagyunk, voltak rossz pillanatok is, jok is es valsagos ido is, de mindent egyutt veszeltunk at.Ha a parod ilyeneket mond neked, hogy idegesited, akkor szerintem meg csak szeretetet sem erez irantad.Milyen apa lenne abbol akit nem erdekel a gyereke, meg a kismama egeszsege? Sokan azt mondjak, hogy a ferfiaknak idore van szukseguk, hogy feldolgozzak, azt, hogy apak lesznek,es , hogy egy uj szakasz kovetkezik az eletukben.Allitolag egy kisbaba 180 fokban meg tudja valtoztatni, viszont a ti esetetekben nem igazan merem elhinni, hogy ez ugy is lesz.Ha most nem all melled, amikor szukseged lenne ra, akkor ezutan sem fog.

Azert en a te helyedben egy kicsit magamba neznek, nem en rontottam-e el valamit.Ha tenyleg ugy gondolod, hogy csak oa hibas mindenert, akkor nem erdemes tovabb nyuzni ezt a kapcsolatot, elobb utobb ugyis az lesz a vege.terhesseged hatralevo reszet legalabb nyugodtan toltsd el.Tokeletesen megertem azt, hogy nehez lepes elott allsz es nem konnyu egyedul maradni a kisbabaddal, de ez lesz nektek a legjobb.A szomorusag elmulik, de az idegesseg kihat a kisbabad egeszsegere.Talan, ha elkoltozol, lehet, hogy rajon a hibaira es megvaltozik.Ha a sors ugy akarja, akkor ugyis egyutt fogjatok felnevelni a gyereket.

2009. dec. 2. 08:03
 23/33 A kérdező kommentje:

Az előzményekben még az szerepel, ami miatt próbálok bízni, hogy őszintén bevallotta, h néha pánikrohamot kap, amiért elveszíti a szabadságát. És ilyenkor el kell mennie. Ez még oké is lenne, de nekem ez túl sok volt. Próbálom megérteni, mert korábban azt mondta, h ezen is majd túl lesz. Ez még kb egy-másfél hete volt, mikor még nem volt ennyire instabil a dolog.

De tegnap meg azt mondta, h a babáért maradna, de értem nem marad itthon. És mivel nem szeret így nem tűri, h számon kérjem. Sokszor nem tudom eldönteni mit mond a düh miatt, és mit gondol ebből komolyan. Mert normálisan már nem nagyon tudunk erről beszélni, valamelyikünk ideges lesz. Meg ő most nem is akar erről beszélni. Talán ha hagynék neki egy kis időt letisztulnának a dolgaink, és ő is látná jobban, h mit akar. A baba nevelésében részt akar venni. De én mindenképpen családba akarom szűlni a babát.(ezért is nehéz ennyire) Arra is gondoltam, h elmegyek egy hétre, hátha rájön, h hiányzom neki. És ezt ő is javasolta. De ebben meg anyuék nincsenek benne. Az a baj, h hétfő éjszaka is annyira normális volt. A hasamra rakta a kezét, ahogy aludtunk stb. És az ilyen dolgok miatt nem tudom elhinni, h nem maradt benne semmi szeretet. Lehet csak ámítom magam. És annyira szeretem, h ilyenekkel próbálom vigasztalni magam?? Idiótának érzem magam :S Szerintetek butaság még várni? Olyan családközpontú vagyok, és annyira hiszek a család fogalmában... Nem tudom megérné-e ha várnék még. Ő ma mielőtt elment dolgozni azt mondta, h nem tudja mit érez, nem tudja mi a jobb. Döntsek ahogy akarok. Sokszor érzek nála ellentéteket a válaszaiban, azért is kérdezem nap mint nap, h mi legyen. Hatalmas nagy dilemma ez az egész nekem...

2009. dec. 2. 08:26
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a helyzeted, és a bizonytalanságod. DE: egy biztos: minél többet b....gatod azzal, hogy na, hogy legyen? Annál jobban lesz elege. Tudom, hogy igazad van és te csak tudni akarod már végre hogy merre tovább, de ezek máshogy működnek. Hagyd őt ezzel és ne bőgj előtte. Vedd fel a kesztyűt, ha mindenképp családba akarsz szülni és harcolj! Ne lássa hogy hisztis vagy és kiborult, mert úgy senkinek nem lenne kedve haza menni! Várd őt főtt kajával és kedves szóval. Tégy így egy hétig. Ha még mindig fájó dolgokat mond úgy, hogy te nem adsz rá okot, akkor azonnal pakolj és soha többet ne nézz vissza! Én ezt tenném. És elmondhatod így, hogy te mindent megtettél.... nem lesz lelkiismeret furdalásod...
2009. dec. 2. 09:24
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Úgy érzem ez a leghasznosabb tanács, amit kaphattam. Így fogok tenni. Én is most kezdtem csak el látni, h ott hibáztam én is, h szólt az első eltűnései után, h most ez van, és én nem értettem meg. Persze ő se engem, de hát valakinek engednie kell. Remélem így rendeződnek a dolgok, majd megírom mi lett. És remélem a szüleim se bántódnak meg, ha még nem tudnak "megmenteni", és ha mégis erre kerül a sor, akkor tudnak még egy hetet várni. Szurkolj, h legyen erőm előtte ne sírni, és maximálisan kedvesnek és megértőnek lenni. :)
2009. dec. 2. 09:34
 26/33 anonim ***** válasza:

Nálam bejött a dolog. Bepánikoltam én is és ő is, kb. 6-7 hetes lehettem. Sajnos egy nőnek mindig erősebbnek kell lenni és többet nyelni. Egy darabig persze....

Remélem meglesz a gyümölcse! Ha gondolod priviben elérsz!

Szép napot és fel a fejjel! Ha nálatok is süt a nap, sétálj egyet és mosolyogj! :)

2009. dec. 2. 09:44
 27/33 A kérdező kommentje:
Mindenkáppen írok privit. Vagy esetleg beszélhetnénk msn-en? Séta meglesz, most megyek a védőnőhöz nemsokára. :)
2009. dec. 2. 09:54
 28/33 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Mi a helyzet azóta???
2010. okt. 22. 10:38
 29/33 A kérdező kommentje:
Hát 29-én lesz öt hónapos a babánk, együtt neveljük. Bent volt a szülésnél, a terhesség 16-18. hete óta angyal volt. Annyira rendesen viselkedett, hogy királylánynak éreztem magam. Óvott, féltett, nem hagyott egyedül, mindent megcsinált helyettem. Csodás volt a terhességem. Talán az első közös uh élmény volt rá hatással. Azóta vannak kisebb viták, de jól megvagyunk. Az változott, hogy akkor úgy elszokott attól, hogy azt mondja, szeret, hogy magától szinte nem is mondja. :S De ha kérdezem azt mondja szeret. Végül is azt gondolom, hogy érdems várni, és nagyon jó tanácsot kaptam. Köszönöm!
2010. okt. 22. 16:08
 30/33 anonim ***** válasza:
Szia!én a 2009.11.30. 20:22-es vagyok:D nekem 30.án lez 6 hós a babám!:) Nagyon örülök hogy ilyen jól megvagytok és annak is, hogy a terhességed alatt így megváltozott!jó érzés volt ezt olvasni!!Amúgy mi is együtt vagyunk és ugyan úgy mint ti néha kis vita van, de semmi komoly!:) Gratulálok a kicsikédhez:)
2010. okt. 23. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!