Mi árt jobban a babának, az idegeskedés vagy a szomorúság?
Én már tuti eljöttem volna onnan, sőt ilyen embernek nem is szülnék gyermeket azok alapján amit legutóbb leírtál.
Döntsd el, hogy akarsz-e ilyen életet. Ha nem akkor lépj tovább, ha igen akkor meg ezt el kell viselned. Ennyi.
Ha 9 hónap után nem szerelmes... ezen is elgondolkoznék. Mi 3,5 éve vagyunk együtt és ugyanúgy viselkedünk/érzünk egymás iránt mit az elején. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez idővel át fog alakulni, de szerintem az is jó lesz.
Ezek utan, amiket ide leirtal nem lehet konnyu a helyzeted.Mindenhol vannak problemak, vitak, de azert megsem kellene igy viselkedjen, foleg mert kisbabatok lesz.En ugy vagyok vele, hogy a szerelem elmulik, de helyette marad a szeretet, megertes, tisztelet.Persze ezt a kijelentest en se tettem volna 9 honap utan.Lassan 10 eve, hogy egyutt vagyunk, voltak rossz pillanatok is, jok is es valsagos ido is, de mindent egyutt veszeltunk at.Ha a parod ilyeneket mond neked, hogy idegesited, akkor szerintem meg csak szeretetet sem erez irantad.Milyen apa lenne abbol akit nem erdekel a gyereke, meg a kismama egeszsege? Sokan azt mondjak, hogy a ferfiaknak idore van szukseguk, hogy feldolgozzak, azt, hogy apak lesznek,es , hogy egy uj szakasz kovetkezik az eletukben.Allitolag egy kisbaba 180 fokban meg tudja valtoztatni, viszont a ti esetetekben nem igazan merem elhinni, hogy ez ugy is lesz.Ha most nem all melled, amikor szukseged lenne ra, akkor ezutan sem fog.
Azert en a te helyedben egy kicsit magamba neznek, nem en rontottam-e el valamit.Ha tenyleg ugy gondolod, hogy csak oa hibas mindenert, akkor nem erdemes tovabb nyuzni ezt a kapcsolatot, elobb utobb ugyis az lesz a vege.terhesseged hatralevo reszet legalabb nyugodtan toltsd el.Tokeletesen megertem azt, hogy nehez lepes elott allsz es nem konnyu egyedul maradni a kisbabaddal, de ez lesz nektek a legjobb.A szomorusag elmulik, de az idegesseg kihat a kisbabad egeszsegere.Talan, ha elkoltozol, lehet, hogy rajon a hibaira es megvaltozik.Ha a sors ugy akarja, akkor ugyis egyutt fogjatok felnevelni a gyereket.
Az előzményekben még az szerepel, ami miatt próbálok bízni, hogy őszintén bevallotta, h néha pánikrohamot kap, amiért elveszíti a szabadságát. És ilyenkor el kell mennie. Ez még oké is lenne, de nekem ez túl sok volt. Próbálom megérteni, mert korábban azt mondta, h ezen is majd túl lesz. Ez még kb egy-másfél hete volt, mikor még nem volt ennyire instabil a dolog.
De tegnap meg azt mondta, h a babáért maradna, de értem nem marad itthon. És mivel nem szeret így nem tűri, h számon kérjem. Sokszor nem tudom eldönteni mit mond a düh miatt, és mit gondol ebből komolyan. Mert normálisan már nem nagyon tudunk erről beszélni, valamelyikünk ideges lesz. Meg ő most nem is akar erről beszélni. Talán ha hagynék neki egy kis időt letisztulnának a dolgaink, és ő is látná jobban, h mit akar. A baba nevelésében részt akar venni. De én mindenképpen családba akarom szűlni a babát.(ezért is nehéz ennyire) Arra is gondoltam, h elmegyek egy hétre, hátha rájön, h hiányzom neki. És ezt ő is javasolta. De ebben meg anyuék nincsenek benne. Az a baj, h hétfő éjszaka is annyira normális volt. A hasamra rakta a kezét, ahogy aludtunk stb. És az ilyen dolgok miatt nem tudom elhinni, h nem maradt benne semmi szeretet. Lehet csak ámítom magam. És annyira szeretem, h ilyenekkel próbálom vigasztalni magam?? Idiótának érzem magam :S Szerintetek butaság még várni? Olyan családközpontú vagyok, és annyira hiszek a család fogalmában... Nem tudom megérné-e ha várnék még. Ő ma mielőtt elment dolgozni azt mondta, h nem tudja mit érez, nem tudja mi a jobb. Döntsek ahogy akarok. Sokszor érzek nála ellentéteket a válaszaiban, azért is kérdezem nap mint nap, h mi legyen. Hatalmas nagy dilemma ez az egész nekem...
Nálam bejött a dolog. Bepánikoltam én is és ő is, kb. 6-7 hetes lehettem. Sajnos egy nőnek mindig erősebbnek kell lenni és többet nyelni. Egy darabig persze....
Remélem meglesz a gyümölcse! Ha gondolod priviben elérsz!
Szép napot és fel a fejjel! Ha nálatok is süt a nap, sétálj egyet és mosolyogj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!