Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez vetélés lehetett vagy csak...

Ez vetélés lehetett vagy csak a sok idegeskedés miatt volt?

Figyelt kérdés
8hónapja szültem,2hónappal utána beállt rendesen a menstruációm. Több mint egy hetet késett most elötte nagyon fájt a hasam,görcsöltem,fájt a medence csontom.Mikor megjött elöször csak ilyen barnázás volt,viszont utána darabos vér távozott belölem.Két nap után abba is maradt.De most megint elkezdtem vérezni és már nem tudom mitől van.Terhes lettem volna,és elvetéltem?Vagy csak a sok stressz miatt?Felkeressem a nőgyógyászom?
2009. nov. 3. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Már csak azért is érdemes felkeresni a dokidat, hogy meg tudjon nyugtatni, hogy nincs semmi gond. Ha meg mégis történt valami, akkor meg pláne jó, ha lát orvos. Az ilyen esetekben ez a bizonytalanság érzés a legrosszabb, rengeteg stresszt okoz, feleslegesen.

Jobbulást!

2009. nov. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!