Vetélés után, mennyi idore jon meg a mestruácio?
Figyelt kérdés
4´hete vetéltem el,és nem tudom,hogy most mikortol kell számolnom!Tudtok segiteni?2011. máj. 3. 20:00
1/3 anonim válasza:
Az is számít,milyen korú terhesség volt. Minél később szakadt meg,annál később várható a mensi. PL: 7-8 hetes terhesség megszakadása után 4-8 hét múlva számíthatsz rá.
Tehát itt nem kell számolni, itt várni kell. Onnastól kezdve hogy megjön,lehet számolni a szokott napokat.
2/3 Sucuj válasza:
szia. 9hetes várandós voltam. Április 5én vetéltem el és tegnap (május 4) kezdtem menstruálni.
3/3 A kérdező kommentje:
En is aprilis 5-en veteltem el,8 hetes voltam!De meg nem jott meg,szoval csak varok!
2011. máj. 6. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!