Vetélés és műtét után 4 héttel merjek már?
4 hete elment a babám,elvetéltem,amit műtéttel fejeztek be.:(
Azt mondta az orvos,hogy 6 hétig nem szabadna fürdeni,csak zuhanyozni,tampont használni és szexelni.
Háát az utóbbit már nem nagyon bírom,bírjuk :(
Ti mernétek,ill. mertetek ilyenkor már védekezéssel szexelni?
És hétvégén strandra is megyünk,ami szintén piszkál,hogy nem fürödhetek,pedig idén még nem is voltunk sehol sem.
Mit csináljak?
Olyanok válasza érdekelne,akik ezeket a szabályokat megszegték,és semmi bajuk nem lett?
Köszi előre is!
Szia!
Sajnálom!
Engem a műtét után az orvosom 2-3 hétre tiltott el a házasélettől, annyit mondott, hogy ha akkor már nem vérzek nyugodtan együtt lehetünk.
A fürdésre nem tudok írni. Kádban fürödtem, de szabadvízben nem.
Én a helyedben még bírnék 2 hetet. Nekem is ennyit mondott az orvosom M.A után és hidd el érdemes volt kivárni. Feltételezem, hogy gumiztok, de akkor is inkább várj még; nem kell egy jó kis gyulladás, vagy más még a lelki és testi fájdalom mellé.
Strandra se menj, hacsak nem akarsz fertőzést; még nyugodt méh-vel is simán benyelhetsz valamit, nemhogy egy szinte friss műtét után.
Ne legyél ennyire felelőtlen kérlek, mert magaddal is játszol. A többi sort moderáltam magamnak mielőtt leírtam :o)
Nekem is volt missed ab műtétem tavaly:(
Nálunk a főorvos ilyenkor 6 hetet mond: nincs ülőfürdő, szex, megerőltető sport, strand! Majd a kontroll után! Ki lehet bírni szerintem, mert muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!