Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi árt jobban a babának, az...

Mi árt jobban a babának, az idegeskedés vagy a szomorúság?

Figyelt kérdés
Ha együtt maradok a párommal és idegeskedek miatta, vagy ha elköltözök és szomorkodom a hiányától? Sajnos még szeretem...
2009. nov. 30. 18:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne ezen gondolkodj, hanem a kapcsolatodon. Ezzel az emberrel akarsz-e élni, vele akarod-e a gyereket nevelni. És ő is ezt akarja-e. Ha igen akkor maradj vele, ha nem, akkor hagyd el. Inkább most egy megrázkódtatás mint évek szenvedése. Te tudod, hogy mi a helyzet.
2009. nov. 30. 18:15
 2/33 A kérdező kommentje:
Én vele akarok lenni, de nem így. És hiába beszéljük át százszor, nem változik semmi. Ő engem nem ért meg, én meg őt. Én nem akarom, h kimaradozzon, azt akarom, h többet és jobban törődjön velem, velünk. Szerinte meg el kéne gondolkoznom magamon, mert persze mindig minden az én hibám. Az a baj, h ő most nem szerelmes belém. És ez nagyon kiüt a kapcsolatunkra, arra, h ő milyen, de sajnos ezt nem látja. És szeretem, vele akarok lenni. De nem így!!! Együtt akarjuk nevelni a babát, de részemről csak ismételni tudom: nem így! Nekem fáj, h ő nem szeret viszont. Illetve szeret, de nem szerelmes. Ez a viszonzatlanság teljesen elbizonytalanít. Úgy érzem megérdemlem a viszonzott szerelmet...
2009. nov. 30. 18:41
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, engem is kicsinálna a bizonytalanság. Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Van remény, hogy meglegyen köztetek a harmónia? Ha vannak kemény vitáitok és gyakran, az a gyereknek nem biztos hogy jó lenne. De ha "csak" az van, hogy nem érzed, hogy szerelmes de szeret és megtesz értetek amit elvársz akkor maradj!
2009. nov. 30. 18:47
 4/33 anonim ***** válasza:
76%
Hát öszintén egyik sem!de ha van rá lehetöség inkább beszélj vele.
2009. nov. 30. 18:53
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

hát... ha elköltözöl gondolom pont úgy idegeskedsz, csak még szomorú is leszel. vagy tévedek?

na meg akkor még azon is aggódnál, hogy vajon ki fekszik most a te ágyadban. brrr. ne ugrándozz, dönt úgy, hogy ne bánd meg

2009. nov. 30. 19:05
 6/33 anonim ***** válasza:

1, én sosem lennék olyannal aki nem szerelmes belém

2, a változást mindig magunknak kell kezdeni nem mutogatni a másikra- ez nem jelenti azt hogy elfogadni hogy "te vagy a hibás mindenben". Ha ő nem ért meg akkor neked sem kell őt megérteni?

3, szerintem- én szakítottam már olyannal akibe még szerelmes voltam- a szomorúság elmúlik, és nem is folyamatos. Az idegeskedés viszont folyamatos ha vele maradsz.

2009. nov. 30. 19:07
 7/33 anonim ***** válasza:

Ja és biztos megérdemled a szerelmet, ebben nem kételkedik senki,de ez nem így megy. Ennek nem lehet parancsolni. Szóval én a helyedben nem maradnék vele.

Sok sikert

2009. nov. 30. 19:08
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de én nem tudnék egy olyan férfivel együtt élni akiről tudom hogy "csak" szeret. Szerintem is a szomorúság elmúlik de mellette az idegeskedés mindig megmarad, Főleg ha a pici megszületik és akkor is állandóan magadra hagy.
2009. nov. 30. 19:12
 9/33 anonim ***** válasza:
41%
Sajnálom, hogy vannak ilyen férfiak!Bár én sem dicsekedhetek!nem tudom hogy azért van mert én vagyok ingerült..vagy mert tényleg bedilizett-e a párom, de egy hétig folyamatosan csúnyán összevesztünk minden apró dolgon!Bár ő megjavult:D vagy én lettem nyugisabb..de énis el akartam hagyni!örülök hogynem tettem!!!!szorítok hogy jól dönts!Vagy javuljon a párod!!
2009. nov. 30. 20:02
 10/33 A kérdező kommentje:

Hetek óta megy a "harc", megbeszéljük de mindhiába. Ő újra csavarog, újra egyedül hagy, és ha próbálok vele beszélni, vagy ha nem is beszélünk, elmegy újra, h így minek legyen itthon. De félek nem hagyna nyugton, ha elmennék, mert azt mondta, nem hagyná, h más férfival neveljem az ő gyerekét. De nekem ez egyreinkább nem megy így. Ha ez így marad, én is el fogok tőle távolodni. Most ebben a percben úgy érzem, h nincs már mit megmenteni, ha hazajön megkérem, h engedjen elmenni, és ne is keressen, ameddig nincs meg a baba.

Nagyon nagyon szomorú vagyok, h ő nem érti, hogy én mit várok tőle, és nem érti miért baj, hogy egy másodpercig nem érzem, h valaki mellettem áll, támogat, szeret, vagy hozzám bújik, megnyugtat, megvéd, megszeretget stb. Egyenlőre csak azt érzem, h nem tudok így élni. És borzasztó ideges vagyok, h mikor merre járhat. Amúgy hiába kérdezem. És ha megkérem, h akkor hagy menjek vele, azt mondja nem. A legjobb barátja szerint is ez már "patkányság"! Néha mindent megtennék, h együtt maradjunk, de ilyen kapcsolatban sose lennék boldog, néha meg (most is) úgy érzem mennem kell!

2009. nov. 30. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!