Mi árt jobban a babának, az idegeskedés vagy a szomorúság?
hát... ha elköltözöl gondolom pont úgy idegeskedsz, csak még szomorú is leszel. vagy tévedek?
na meg akkor még azon is aggódnál, hogy vajon ki fekszik most a te ágyadban. brrr. ne ugrándozz, dönt úgy, hogy ne bánd meg
1, én sosem lennék olyannal aki nem szerelmes belém
2, a változást mindig magunknak kell kezdeni nem mutogatni a másikra- ez nem jelenti azt hogy elfogadni hogy "te vagy a hibás mindenben". Ha ő nem ért meg akkor neked sem kell őt megérteni?
3, szerintem- én szakítottam már olyannal akibe még szerelmes voltam- a szomorúság elmúlik, és nem is folyamatos. Az idegeskedés viszont folyamatos ha vele maradsz.
Ja és biztos megérdemled a szerelmet, ebben nem kételkedik senki,de ez nem így megy. Ennek nem lehet parancsolni. Szóval én a helyedben nem maradnék vele.
Sok sikert
Hetek óta megy a "harc", megbeszéljük de mindhiába. Ő újra csavarog, újra egyedül hagy, és ha próbálok vele beszélni, vagy ha nem is beszélünk, elmegy újra, h így minek legyen itthon. De félek nem hagyna nyugton, ha elmennék, mert azt mondta, nem hagyná, h más férfival neveljem az ő gyerekét. De nekem ez egyreinkább nem megy így. Ha ez így marad, én is el fogok tőle távolodni. Most ebben a percben úgy érzem, h nincs már mit megmenteni, ha hazajön megkérem, h engedjen elmenni, és ne is keressen, ameddig nincs meg a baba.
Nagyon nagyon szomorú vagyok, h ő nem érti, hogy én mit várok tőle, és nem érti miért baj, hogy egy másodpercig nem érzem, h valaki mellettem áll, támogat, szeret, vagy hozzám bújik, megnyugtat, megvéd, megszeretget stb. Egyenlőre csak azt érzem, h nem tudok így élni. És borzasztó ideges vagyok, h mikor merre járhat. Amúgy hiába kérdezem. És ha megkérem, h akkor hagy menjek vele, azt mondja nem. A legjobb barátja szerint is ez már "patkányság"! Néha mindent megtennék, h együtt maradjunk, de ilyen kapcsolatban sose lennék boldog, néha meg (most is) úgy érzem mennem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!