35hetesen elmennétek még 4d uh-ra?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:54
1/10 anonim válasza:
Nem. Semmi nem látszana már a kis arcából.
2/10 anonim válasza:
Már nem sok értelme van, túl nagy a baba.
3/10 anonim válasza:
Fzetni nem fizettem volna erte, de a ferjem megnezte, o orvos. A legjobb volt a sok 4d kozul (12., 23., 26., 30. Heten is lattuk ot igy) ? Most mar csak ere az egyre mennek, minden penzt megert.
4/10 anonim válasza:
Nem, mert már nem lehetne róla jó képeket készíteni. Nem nagyon látszódna belőle sok minden, mert ilyenkorra már jól kitöltik a teret. :)
5/10 anonim válasza:
Én nem. Pár hét és már úgyis meglátnám. Azt a pénzt inkább félretenném.
6/10 anonim válasza:
Én sem mennék már, nekem az utolsó, mikor csináltak 4D-t is a normál ultrahang mellett, az a 32. hét volt. Már azon is alig látszott valami. Már lent volt a feje, így az arcáról nem nagyon lehetett jó szögből képet csinálni. A 26 hetes lett nagyon jó.
7/10 anonim válasza:
Igen. Csak ennyit arról, hogy nem lehet jó képet csinálni az arcocskájáról, mert már lent van a feje, stb. [link]
Ez 37 hetesen készült. Mikor az 1. lányomat vártuk, akkor is voltunk, de fele ilyen szép kép nem készült...
8/10 anonim válasza:
Én 34+5 hetes vagyok, de már a 30. heti ultrahangon (4D-s volt) sem látszódott semmi sajnos. Mondjuk nekem mellső fali a lepény, de az ultrahang asszisztens azt mondta, a 28. hét után már akkora a baba, hogy egészben képtelenség látni és lehet, hogy az arcocskáról sem sikerülne jó képet készíteni, pedig ugye mindenki arra kíváncsi igazán. Az én babóm például a lepénybe dugta a fejecskéjét, nagyon nem szereti az ultrahangot, így nem is erőltettem. Amúgy meg hamarosan megszületik, így az utolsó hetekre is marad némi kis izgalom, hogy milyen lesz, kire hasonlít, stb. :)
9/10 anonim válasza:
Mi sokszor voltunk a polusban...
14-24-32 es 38 hetesen!
Gyonyoru kepek lettek az utolso 2 alkalommal!
Imadtam azt nezni es a Fiam! Ugyanaz volt a pofija :)
Menjetek :)
10/10 anonim válasza:
Es az en Fiam nagy baba lett... 4310 es 58 centi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!