Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elmennétek ezzel a problémá...

Ti elmennétek ezzel a problémával orvoshoz, vagy én aggódom túl?

Figyelt kérdés

28. hetet fogom tölteni holnap. Két hete hatalmas nyomás van rajtam,családi problémáim vannak és emiatt nagyon stresszes vagyok,főleg az utóbbi 2 napban.

Tegnap egész nap sírtam,nagyon kiborultam.

Éjjel megkeményedett a hasam,és kb. fél óráig olyan keménynek éreztem,mint egy kősziklát,utána ez magától elmúlt.

Ez idő alatt a baba nagyon furcsán és megállás nélkül mozgott (sőt,a keményedés előtt és után is),olyan volt,mintha rángatózna...

A 2 hét alatt előfordult 2 alkalommal nagyon kis mennyiségű barnás folyás,1-2 cseppnyi,de azzal eddig nem nagyon foglalkoztam,mert a terhesség elején is volt ilyen,és az orvos azt mondta,hogy a méhszájsebem miatt van (aminek a kezelését folytatni kell majd a szülés után).

Azóta mindent rendben érzek,néha van egy kis szurkáló fájdalmam a hasam oldalsó részén,de az amúgy is szokott lenni.

A pici teljesen normálisan mozog,úgy,ahogy mindig szokott.

Az a baj,hogy nem tudom,hogy mennyire objektív,ahogy leírom a tüneteimet,mert én amúgy is nagyon félek a betegségektől,koraszüléstől stb. és néha a bolhából csinálok elefántot,olyantól is megijedek,amit más észre sem vesz...

Szerintetek menjek orvoshoz vagy ezek teljesen normális tünetek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

24/L

2013. aug. 21. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen védőnőtök van, de mikor apósom meghalt nekem egy schüssler sót ajánlott mert ki voltam én is borulva, kb 36hetes terhes voltam akkor. remélem minden jóra fordul!
2013. aug. 21. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ahogy érzed..., de tegnap én is meg voltam ijedve, mert görcsöltem és a derekam leszakadt majdnem. Szerintem a front is bezavar, nem csak a lelki állapotod. Én 29 hetes vagyok. Amit leírtál az alapján nem rohannék dokihoz.
2013. aug. 21. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
szia én most vagyok 30 hetes és néha nekem is kőszikla keménységűre változik de nekem legalább egy óra amire elmúlik.a másik problémád is jelentkezett nálam is elég sokszor két háromnaponta, vagyis amikor azt érzed hogy rángatózik a baba.nincs semmi baj nyugodj meg ez természetes és egészséges.nálam még enyhe lüktetések is szoktak lenni az alhasam tájékán de szerintem akkor csak csuklik a picuri:) remélem megnyugodtál kellemes szülést!!
2013. aug. 21. 13:18
 4/8 málna_ ***** válasza:
Magnéziumot szedsz a keményedésre?
2013. aug. 21. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen,szedek magnéziumot,a terhesség eleje óta,mert akkor rendszeres görcseim voltak.

2013. aug. 21. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi magnéziumot szedsz? 3*2-t szedhetsz plusz pihenés, ha keményedne. Ilyenkor azért normális, ha néha keményedik egy rövid ideig, készül a szülésre :)
2013. aug. 21. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem ettől kevesebbért is bent tartottak.

Pedig én is gyógyszert szeretem volna íratni csak, mert keveseltem a magnézium adagot.

Doki megvizsgált és egyből haza sem engedett, sőt kaptam is az infúziót.

16. hetes voltam akkor. Szóval lehet csak azért tartottak bent.

2013. aug. 21. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én felhívnám a dokimat, ha van választott. Vagy a védőnőt ha nem akarod a dokit. Lehet, hogy téged is megnyugtatna.
2013. aug. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!