Ti elmennétek ezzel a problémával orvoshoz, vagy én aggódom túl?
28. hetet fogom tölteni holnap. Két hete hatalmas nyomás van rajtam,családi problémáim vannak és emiatt nagyon stresszes vagyok,főleg az utóbbi 2 napban.
Tegnap egész nap sírtam,nagyon kiborultam.
Éjjel megkeményedett a hasam,és kb. fél óráig olyan keménynek éreztem,mint egy kősziklát,utána ez magától elmúlt.
Ez idő alatt a baba nagyon furcsán és megállás nélkül mozgott (sőt,a keményedés előtt és után is),olyan volt,mintha rángatózna...
A 2 hét alatt előfordult 2 alkalommal nagyon kis mennyiségű barnás folyás,1-2 cseppnyi,de azzal eddig nem nagyon foglalkoztam,mert a terhesség elején is volt ilyen,és az orvos azt mondta,hogy a méhszájsebem miatt van (aminek a kezelését folytatni kell majd a szülés után).
Azóta mindent rendben érzek,néha van egy kis szurkáló fájdalmam a hasam oldalsó részén,de az amúgy is szokott lenni.
A pici teljesen normálisan mozog,úgy,ahogy mindig szokott.
Az a baj,hogy nem tudom,hogy mennyire objektív,ahogy leírom a tüneteimet,mert én amúgy is nagyon félek a betegségektől,koraszüléstől stb. és néha a bolhából csinálok elefántot,olyantól is megijedek,amit más észre sem vesz...
Szerintetek menjek orvoshoz vagy ezek teljesen normális tünetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
24/L
Köszönöm a válaszokat.
Igen,szedek magnéziumot,a terhesség eleje óta,mert akkor rendszeres görcseim voltak.
Engem ettől kevesebbért is bent tartottak.
Pedig én is gyógyszert szeretem volna íratni csak, mert keveseltem a magnézium adagot.
Doki megvizsgált és egyből haza sem engedett, sőt kaptam is az infúziót.
16. hetes voltam akkor. Szóval lehet csak azért tartottak bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!