Ti elmennétek 4D-re? (többi lent)
Június végére vagyok kiírva,eddig nem tudtunk elmenni mert a házat csináljuk belül és úgy néz ki hogy áprilisba se jön össze.Májusba már tuti eltudnánk menni.De akkor meg már úgy érzem,hogy nem érdemes.Mert 1 hónap múlva úgy is látom a kis drágám.
Egyik felem azt mondja hogy menjünk,de a másik meg azt hogy nem érdemes,mert abból a pénzből (kb 15ezer) már tudnék venni pár dolgot.
Ti mit csinálnátok?Elmennétek vagy nem?
Köszi aki válaszol :)
Megmondom őszintén én a 28. hét környékén mentem 4d-re. Pont azért, mert akkor már látni belőle valamit, nem csak olyan uh-s pacát.
Ha megteheted, szerintem menj el, mert tényleg egy élmény. Annyira érdekes, ahogy ott mozog, nyújtózkodik. Bekukkanthatsz az " kis világába". De, ha jobbnak látod másra költeni azt a pénzt, akkor tedd azt, senki nem fogja neked felróni...
Már nem mennék el. 3 gyerekem van elsőnél még nem volt ilyen népszerű ez a 4d dolog tényleg olyan babamozi jellegű volt még csak.
A második harmadik babámnál úgy éreztem magunkat biztonságban hogy 16 hetesen teljes körű 4d-n átnézték őket (mert az sztk uh nem mondható túl alaposnak kb. 2 perc alatt végeznek).
Így egy két hóval szülés előtt már nem mennék mert tényleg sok mindenre költheted azt a pénzt még, és valóban nemsokára úgyis látod.
Amúgy is az arcukról készült kép sem fedi a valóságot teljesen, úgy értem pont itt is volt nemrég egy kérdés hogy hasonlított e a 4d-s képre a baba arca mikor megszületett és kb. 18 válaszból 3-an írták hogy igen nagyon, többiek mind azt hogy nem igazán vagy nem.
Köszönöm.
Azért nem mentem eddig mert a lányomnál a 21 héten voltunk és nem olyn nagy élmény volt mert nem kaptunk olyan képet és nála a 31 héten mentünk hát az sokkal-sokkal jobb volt azért nem mentünk eddig :)
Mert szerintem minnél nagyobb annál jobb szebb képet kapunk.
Én kétszer voltam 4D-n, egyszer a 19. héten, egyszer pedig a 32. héten (a kettő között lett volna érdemes egyszer elmennem, most már tudom :) ). A 19. héten nagyon szép picibaba formája volt, egy élmény volt nézni, a 32. héten viszont már akkorára nőtt szegényem, hogy alig fért bele a képbe (bár ekkor már inkább csak a méretei érdekeltek, amit a kórházban sosem tudtak normálisan megmérni).
Szerintem is menj el, ha megteheted, mert tényleg nagyon megható érzés, és lesz a babáról egy olyan emléked, amit utána már nem kaphatsz meg.
Amúgy nem tudom, hol laksz, de ha budapesti vagy ajánlom az újpesti 4d-s ultrahangközpontot, ott 9900 a vizsgálat, kapsz róla DVD-t és írásos szakvéleményt, ráadásul egészségpénztári kártyával is tudsz fizetni (ha van).
Szió! Terhesgondozáson nekem is 30 hétől mondták hogy érdemes elmenni mert akkor már jobban hasonlít egy újszülött babára , elötte még nagyon vékonyka.
Én agusztus 31 re várom a kisfiam , és június végére tervezem majd a 4d ultrahangot , szerintem is egy élmény és vissza tudod majd nézni bármikor késöbb :).
Szia én mennék..nagy élmény!!!
Mi voltunk 16-20-29 hetesen...mindegyik nagyon nagy élmény volt de a 29.héten volt a legszebb))
De még akartam menni 37 hetesen de 37+1 en megszületett a drágánk..))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!