én elmennék, bár nem voltam ilyen helyzetben, szóval lehet hülyeséget mondok, de most úgy gondolom, miért ne?
2013. márc. 12. 15:00
2/48 anonim válasza:
Simán elmennék! Én ennyi idősen Párizsban voltam 2 hete.
3/48 anonim válasza:
Szia!
Ez engem is érdekelne kinek mi a tapasztalata, mert mi is szeretnénk menni.
4/48 anonim válasza:
Én nem mennék külföldre, nagyon itthonról messzebb se, de én parás vagyok. Nem kell ebből kiindulnod, de az én véleményem ez.
2013. márc. 12. 15:10
5/48 anonim válasza:
Én is pont ennyi idős leszek június közepe-vége felé. Pont most nézem, hogy mi lenne ha Horvátországba mennénk a gyerekekkel egy hétre. Szóval én simán bevállalom, még az autózást is. A gyerekek miatt amúgy is többször meg kell állni majd.
2013. márc. 12. 15:12
6/48 anonim válasza:
Nyugodtan!!!Mi Olaszországba megyünk:)
2013. márc. 12. 15:12
7/48 anonim válasza:
Én sem mennék,főleg nem autóval! Pár éve amikor voltunk hazafele 8 órát álltunk a dugóba kifele Horvátországból a tűző napon persze... Mondjuk akkor főszezon volt és turnusváltás...
2013. márc. 12. 15:14
8/48 Golan Trevize válasza:
Nem mennék, főleg autóval, nyáron.
Szerintem ha a dokidat megkérdezed, ő se javasolná.
2013. márc. 12. 15:18
9/48 anonim válasza:
én nem mennék, bár én is parázós vagyok.
hogy miért nem? mi van, ha valami probléma merül fel a terhességgel? mondjuk megindul előbb a szülés (előfordulhat) vagy valami kisebb probléma merül fel. mit csinálsz? én nem tudnám elmagyarázni a problémámat horvát orvosoknak, nem érezném magam biztonságban. én ennyi idősen csak belföldön maradok emiatt. esetleg ausztriába, mert egyrészt az csak pár km tőlünk, ha baj van, haza tudok jönni, másrészt ott jónak találom az egészségügyet, vannak ismerőseim, akiket hívhatok, ha kórházba kell mennem.
de mondom, én parázós vagyok, mert volt már egy vetélésem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!