Ti elmennétek 4D-re? (többi lent)
Figyelt kérdés
Június végére vagyok kiírva,eddig nem tudtunk elmenni mert a házat csináljuk belül és úgy néz ki hogy áprilisba se jön össze.Májusba már tuti eltudnánk menni.De akkor meg már úgy érzem,hogy nem érdemes.Mert 1 hónap múlva úgy is látom a kis drágám.
Egyik felem azt mondja hogy menjünk,de a másik meg azt hogy nem érdemes,mert abból a pénzből (kb 15ezer) már tudnék venni pár dolgot.
Ti mit csinálnátok?Elmennétek vagy nem?
Köszi aki válaszol :)
2013. ápr. 15. 09:50
11/12 anonim válasza:
én elmennék a helyedben de minél hamarabb mert a vége felé ugy össze van "préselődve" hogy nem sok minden látszik belőlle plusz akkor már nem is sokat kell rá várnod hogy láthasd,de szerintem nagy élmény még "odabent" látni :)
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek a válaszokat.Akkor megyünk :)
2013. ápr. 15. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!