Ti elmennétek péntek 13-án 12. heti ultrahangra?
Figyelt kérdés
(Down szűrés) Sosem voltam babonás, illetve sosem érdekelt ez az egybeesés. Van két fekete macskám, ez rá a bizonyíték. :)
De! Ez az első terhességem. Sanszos a dec. 13-ai ultrahang. Csak kíváncsiságból, érdekel, hogy ki hogyan alakítgatná az ultrahang dátumát, ha ebben a helyzetben lenne.
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 12. 20:49
1/10 anonim válasza:
Sehogy nem alakítgatnám elmennék és kész.
2/10 anonim válasza:
Elmennék. Apukámat szeptemberben péntek 13-án műtötték, emiatt nem halasztotta volna el.
3/10 anonim válasza:
Ha nem vagy babonás, miért foglalkozol vele? Én simán elmennék sőt szerintem fel se tűnt volna:)
5/10 anonim válasza:
Elötte sem nagyon érdekelt,de mióta péntek 13-án (13 óra 13 és 16 perckor) természetes úton,gyorsan és ami a legfontosabá:egészségesen,azóta inkább szerencsenap nekem.:-) Elmennék és kész.
6/10 anonim válasza:
Persze! Szerencse nap, ha már babona... :)
Mi a 20. heti nagy uh-on voltunk péntek 13-án!
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy elmennék, nem is gondolkoznék rajta. :)
8/10 anonim válasza:
Persze hogy elmennék.... A babona csak annak jön be aki hisz benne..
9/10 anonim válasza:
Ha neadjisten down kóros a baba, akkor az 12-én is az és 14-én is.
Jobb lett volna ezt a kérdést az Ezotéria topikban feltenni.
10/10 A kérdező kommentje:
Azért ide tettem fel, mert értelemszerűen itt van több kismama, és én kismamák véleményére volt kíváncsi. Mellesleg terhességgel kapcsolatban is kérdeztem.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 13. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!