12. heti ultrahangra üres vagy teli hólyaggal kell menni?
Figyelt kérdés
Halvány emlékeim szerint üressel kell, mert hüvelyi vizsgálat.
A hölgy nem mondta, akitől az időpontot kértem, visszahívni nem szeretném, mert elég nehézkes volt elérni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. nov. 11. 11:21
1/5 anonim válasza:
Engem mindig telt hólyaggal hívtak vissza.
2/5 anonim válasza:
Nálam mindig kifejezetten azt kérik, hogy pisiljek előtte. 26 hkm
3/5 anonim válasza:
Nálunk a 12 hetes hüvelyi, mindenkit elküldenek előtt pisilni.
4/5 anonim válasza:
Nekem soha senki egy ultrahangnál sem mondta, hogy pisiljek előtte vagy sem, úgyhogy ha kellett mentem, ha nem nem, senki nem mondta soha, hogy baj/nem baj, hogy voltam/nem voltam. Szóval szerintem ez kicsit túl van lihegve. A babát látni fogják már, mert szép nagy, akár mész előtte pisilni akár nem. Nekem 12. héten már hasi uh volt.
5/5 anonim válasza:
Azért kell teli hólyag a hasi UH előtt, mert a húgyhólyagod úgy működik, mint egy tükör és jobba látja a kicsit megbúvó szerveidet.
Terhességi UH-nál ez ennyire nem fontos már, mert elég nagy a baba és ráadásul a méhed van a legközelebb a hasfaladhoz, minden más szerved a méh mögött van.
A SOTE 1-es nőin hasit UH-ot csináltak előtte, én elmentem előtte pisilni, nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!