Mikor éreztétek azt, hogy készen álltok a babavállalásra?
Ha arra van ingered, hogy minden héten bulizni menj, akkor még ne akarj gyereket :)
Ha úgy érzed, hogy EGYEDÜL is fel tudsz és akarsz nevelni egy gyermeket, ha készen állsz arra, hogy magad és minden mást második helyre sorolj jó néhány évre, akkor hajrá ;)
nekem: saját ház,ami az enyém,nem közös senkivel.Biztos munkahely,ahol be vagyok jelentve.Régebben álmodtam jó fizetésről,de ez nem jött be.
Kellett hozzá egy normális,emberséges nőgyógyász(ez volt a ház után a legfontosabb)
Férjemet gyerekkorom óta ismerem,ez nem volt kérdés.Együtt éltünk majdnem 4 évig,mire ráadtuk a fejünket a babára.
Biztosan nem vállaltam volna babát bejelentett munka nélkül és fogadott doki nélkül.Saját ház helyett viszont albérletbe is simán haza vittem volna,ha más lehetőségem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!