Megtud menteni egy házasságot egy gyerek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének elsősorban.2009. nov. 29. 21:42
31/59 anonim válasza:
Igazán sajnálom ami veled történt!remélem h a várakozás összehoz titeket de h öszinte legyek én kiraktam volna amint megtudtam h van/volt vkije föleg ha szerelmes.Öszintén remélem h sikerül megoldani a problémákat de gondolkodj el azon is h van-e értelme annak h 1 v 2 gyerek miatt maradjatok 1ütt.
32/59 anonim válasza:
szia!most legyilkolhatsz,de én voltam szerető egy ilyen kapcsolatban(még huszonéves voltam,sok mindent elhittem),azt nem mondta el sose,hogy terhes a felesége,végül egy barátja szólta el magát,szeretett,de én kiléptem ebből,azóta a második babájuk is megszületett,szeretik egymást,remélem nektek is összejön
33/59 A kérdező kommentje:
Nem, nem gondolom, hogy áldozat lenne. De nem is nagyon beszélünk erről. Én nem kérdezek, ő nem mond nyilván semmit. Arra sem kérdeztem rá, hogy lezárta-e már, de úgy érzem igen. Persze, felmerült, hogy mit tehetnék, terhesen és egy 10 éves gyerekkel egyedül mit kezdenék?
2009. nov. 29. 22:41
34/59 A kérdező kommentje:
Nem gyilkollak, dehogy. Megkérdezhetem, hogy nektek mennyi ideig tartott a kapcsolatotok illetve mennyire volt komoly?
2009. nov. 29. 22:43
35/59 anonim válasza:
Szóval strucc politika.Hát ez nem éppen jó módja a házasságotok megmentésének.Inkább üljetek le egymással és beszéljetek át mindet.Különben felemészt hidd el,hiába nem beszélsz róla és dugod homokba a fejed.Ez nagyon rossz megoldás hidd el.Remélem azért rendbe jöttök,szerencsés a férjed veled,én felnégyelném.De komolyan nem hiszem,hogy hozzá tudnék még ebben az életben érni úgy.
36/59 anonim válasza:
Majdnem egy évig,még nem volt terhes a felesége,amikor összejöttünk(nem egy városban laktunk),el akarta hagyni persze,de én így már nem akartam.Néha összefutunk,semmi érelem nem mozdul meg bennem,látom rajta,hogy boldog a gyerekeivel,hidd el az idő sokmindent megold,a szerelem elmúlik,a gyerek sokkal fontosabb...
37/59 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor eszembe jut nekem is, hogy talán engednem kéne hadd menjen. Nem tudom:(
2009. nov. 29. 22:51
38/59 A kérdező kommentje:
ÉS Ő? Ő vajon boldog? Nem kérdezted tőle azóta? És te annó szerelmes voltál vagy csak kellemes időtöltés volt?
2009. nov. 29. 22:53
39/59 anonim válasza:
www.hoxa.hu
itt találhatsz hasonló szituban lévő nőket :) több ilyen fórum is van, talán jól esne olyan nőkkel beszélgetni akik átélték és leírják a döntésüket, véleményüket :)
40/59 anonim válasza:
Én úgy gondolom,hogy akkor mindketten nagyon akartuk és szerelmesek voltunk,azt nem tudom,hogy ő erről mit mondana,azóta egyszersem beszéltünk (a barátai szerint jól megvannak,gondolom ezért is lett mégegy gyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!