Megtud menteni egy házasságot egy gyerek?
Nézd, ha a feleség ezek után is meg tud még benne bízni, hogy a férje egy másik nőt szeret, miközben a felesége babát vár...
De nem értem, ha a férj mást szeret, akkor miben bízik?
A gyerek óriási próbatétel egy házasságban, sok problémával és vitával is járhat a születése...
Csak olyan házasság bírja ki ezt a próbát, ami amúgy is stabil!
Ahol már a gyerek előtt is vannak problémák, ott a gyerek születése meggyorsítja a válást.
Szerintem egy rossz házasságot nem tud megmenteni egy gyerek!
Én azt nem értem,ha a férjnek szeretője van,hogyan lett terhes a feleség?Nekem nem lenne gusztusom a férjemmel szexelni ha szeretője lenne.Páros lábbal rúgnám ki!
Egy olyan házasságot ami már eddig süllyedt,nem ment meg mégegy baba,hanem teljesen tönkre teszi.Te majd lehetsz otthon a 2 gyerekeddel,ő meg tekereg nőzik éli világát.Kell ez neked?Az a sajna,hogy Te fogsz ebbe a legtöbbet szenvedni.Ha eddig lelkiismeret furdalás nélkül nőzött,hogy ott voltatok neki,akkor szerinted miért változna?Sajnálom,hogy egy ekkora szemét patkány a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!