Mikor csomagoljak össze?
En tapasztalatot nem tudok irni, mert meg en is csak mos varom a babam.
En mar el kezdtem vasarolgatni a csomaghoz.
Nekem mindent most kell megvennem az utolso torolkozoig, mert kulfoldre koltoztunk es mindenem otthon van.
Jo persze torolkozom van, de mind szines es azt javasoltak feheret vigyek mert konnyebb utanna kitisztitani.
En a 30.heten mar szeretnek osszepakolni, mert a szekrenyben elfer a taska, igy veszteni nem fogok vele.
De mindenki tegyen belatasa szerint.
En igy fogom tanni, de nyilvan mas meg mashogy :)
28 heteske
Szia!
Én 36 hetesen pakoltam össze a csomagot!
De csak a 40. héten kellett szerintem még ráérsz az összecsomagolással esetleg nagyjából készítsd össze ha baj lenne csak a táskába kelljen tenni.
Könnyű szülést és jó egészséget!
Én is a szekrénybe csináltam egy üres polcot, és oda kezdtem el pakolgatni a kórházas cuccokat. A táskába a 35 héten pakoltam el. tetejére megy egy papírra ráírtam, hogy mit kell betenni ha indulunk.
Amúgy egy papírra felírtam, hogy miket akarok bevinni, és azt is a szekrénybe tettem, mikor odaraktam akkor kihúztam a listáról. Így nem maradt ki semmi.
Azért jó, ha egy helyre teszed, mert ha véletlenül valami probléma van, akkor a férjed gond nélkül be tudja pakolni a táskába és tudja utánad vinni. Nem neki kell keresgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!