Mikor érdemes elkezdeni bevásárolni, és mivel kezdjem? Mikor csomagoljak össze?
a kórházi csomagot a 35. héttől összepakoltam, igaz minden héten átnéztem, hogy minden meg van.
A picinek szülés előtt 2 hónappal megvettünk mindent, szinte egyszerre egy helyen.
Picinek ezeket vettük:
kiságy (nekünk kombi van), pelenkázóra szivacs, ágyneműgarnitúra, babakocsi, pléd (kicsi és nagy), lepedő, matracvédő gumilepedő, kofogó, kapucnis fürdőlepedő, kádállvány, kád, vízhőmérő, textilpelenka, pelenkázóalátét ( utazáshoz, védőbe nagy praktikus)
a kórházi csomagot a 35. héttől összepakoltam, igaz minden héten átnéztem, hogy minden meg van.
A picinek szülés előtt 2 hónappal megvettünk mindent, szinte egyszerre egy helyen.
Picinek ezeket vettük:
kiságy (nekünk kombi van), pelenkázóra szivacs, ágyneműgarnitúra, babakocsi, szivacs a kiságyba, pléd (kicsi és nagy), lepedő, matracvédő gumilepedő, kofogó, kapucnis fürdőlepedő, kádállvány, kád, vízhőmérő, textilpelenka, pelenkázóalátét ( utazáshoz, védőbe nagy praktikus, orrszívó elektromos, hordózó, körömvágó olló, cumi, cumisüveg, fertőtlenítőfolyadék, pelenka, popsitörlő, lázmérő, fülpiszkáló, 10x10 mull lap (köldökére).
Egyéb: körforgó, kiskestyű, hajkefe, bébiörző
Védőnő vagy a gyerekorvos írja fel: Popsikrém, fürdető alkohol stb.
Kisruhák 56- os de nem kell túlzásba esni, mert mi 3 hétalatt kinőttük.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Jó babavárást és könnyű szülést kívánok neked.
Ezt az oldalt ajánlom: www.babaholmiolcson.hu: Mi itt vásároltunk meg mindent, és nagyon olcsó, jó dolgok vannak. Kiságyat nézd meg!
Szia! Annyit fűznék hozzá az előttem szólóhoz,hogy ha kifogót veszel, vegyél tetra anyagút is. Nekünk ez vált be. Sokkal jobban felszívja a vizet a pici testéről mint a frottír. Egyébként nyugodtan elkezdhetsz vásárolgatni,főleg ha jó áron látsz valamit. Nekünk pl.így van takarónk féláron. Utolsó darab volt.
Boldog babavárást!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!