Mikor csomagoljak össze a kórházba?
Figyelt kérdés
Most 34 hetes vagyok és nem szeretnék elkésni. A nagylányom a 38.hétre született.2010. jún. 19. 16:43
1/6 anonim válasza:
En akkor csomagoltam be nagyjabol, amikor az elso nst-re mentem, tehat a 36. heten.
De ez annyit jelentett, hogy kb mindent egy helyre pakoltam. Az egyebkent is hasznalatban levo dolgaimrol pedig irtam listat, hogy azokat indulaskor dobaljam be gyorsan.
Kesobb tenylegesen is berendeztem a taskat.
2/6 anonim válasza:
én mind2 gyereknél kb a 33.-35. hét között pakoltam össze a csomagot majdnem készre, azokról pedig, amiket az utolsó pillanatban kellett betenni írtam egy listát és odabigyesztettem a bőröndre.
ha úgy érzed, megnyugtatna ha összepakolnál, akkor sztem ne habozz... :)
3/6 anonim válasza:
én 34 .héten pakoltam be még egy két dolog kell a csomagba...nekem megnyugtatóbb hogy már kész van...35 hetes
4/6 anonim válasza:
32. héten kezdtem bedobálni a cuccokat és a 34. hétre végeztem :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Már olyan régen szültem, hogy elfelejtettem. Persze, megnyugtatna engem is, ha összepakolnék, csak félek, hogy nehogy hamarabb jöjjön. Mikor 2 éve csomagoltam, rá egy hétre jött a lányom.
2010. jún. 19. 22:12
6/6 anonim válasza:
sztem rakd össze, nehogy tényleg kapkodni kelljen.
én most 35 hetes vagyok ,összepakoltam de van még pár dolog ami hiányzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!