Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeptemberi szuletesu babanak...

Szeptemberi szuletesu babanak mit csomagoljak a korhazba valo taskaba?

Figyelt kérdés
Rovid ujju body vagy hosszu ujju? Vagy mindketto + rugik?
2008. aug. 16. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szeptemberre várom a babámat, és ugy gondolom, a hosszú ujjú body-t elviseli a pici, mivel ők még fázósak, és az időtől teszem függővé, hogy a hosszú ujjúra adok-e valamit. Hosszú ujjú bodyhoz az ujjatlan rugi jó, de ha ujjas a rugi, akkor a rövid ujjas body is jó.

De tegyél mindenből, az a biztos :)

2008. aug. 16. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen úgy készülj,h a saját ruhádhoz képest plusz egy réteg.
2008. aug. 16. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy hol fogsz szülni, de nálunk amíg benntfekvők leszünk, addig csak a kórházi ruha lehet a babán. Saját ruhát csak akkor adhatunk rá, ha már hazavisszük. Egyébként én is tanakodom, hogy mit adjak majd rá, de csomagolok egyet-egyet mindenből, és majd meglátjuk milyen lesz az idő! :)

36 hetes kismama

2008. aug. 17. 12:26
 4/4 anonim válasza:
Én is szeptember elejére várom a babám, én hosszú ujjas body és ujjatlan rugi mellett döntöttem. Arra az esetre, ha hideg lenne, beszereztem egy kis kabátkát is. A méreteken agyaltam még egy sort, végül bodyból vettem 56-ost és 62-est is, ha nem lesz túl hosszú a kislányom, akkor legalább a body ne lobogjon rajta, rugit csak 62-est vettem neki. Természetesen mindezek a hazaútra értendőek, mert a kórházban nem kell neki saját ruci.
2008. aug. 18. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!