Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kijárt már az I. sz. Női...

Kijárt már az I. sz. Női klinikán magas tarkóredő méret miatt? És milyen vizsgálatokat végeztek?

Figyelt kérdés
Én 17 hetesen megyek, mire számíthatok?
2014. jan. 2. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én alacsony AFP miatt voltam. Sok várakozásra számíts (hideg élelmet és olvasnivalót vigyél), egy nagyon alapos genetikai ultrahangra és egy beszélgetésre a genetikussal.

Nálunk szerencsére csak ennyi volt, mivel későn kerültem oda, már nem ajánlották fel a magzatvíz-mintavételt, de hála Istennek egészséges fiam született :)

Kombinált tesztet csináltak nálatok?

2014. jan. 2. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nálam a sima 12 hetes uh-ot, csak ott vastag a nyakiredő mérete 3as de a doki szerint 13 hetes vagyok nem 12. És ezért kell Pestre mennem.de csak január 30 ára kaptam időpontot sajna akkor leszek 17 hetes.
2014. jan. 2. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Oh, szerintem ha most 13 hetes vagy, akkor gyorsan csináltasd meg a kombinált tesztet!!!

Orrcsont ábrázolódott az ultrahangon?

Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi!

2014. jan. 2. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
igen az orrcsont látható :)
2014. jan. 2. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Az jó :)

De szerintem tényleg csináltasd meg a kombinált tesztet (egy vérvétel és egy UH, együttesen értékelik az eredményeket).

2014. jan. 2. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!