Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! Vesztek fel magas...

Lányok! Vesztek fel magas sarkút vagy egybe talpút csinosabb ruhához?

Figyelt kérdés
Megyünk szalagavatóra és a laposabb csizmám az inkább sportos.Van elegánsabb csak az magasabb egybe talpu.Lefújogtak,hogy kismama ne vegyen fel magas sarkut.
2013. dec. 22. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem 10cm sarka van, hanem mérsékelen magas csak, akkor semmi gond vele, feltéve, hogy tudsz is benne menni és nem kell félni, hogy elesel emiatt.
2013. dec. 22. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbàld ki előtte, èn pl?a?9 hèttől nem tudok magassarkút hordani fèl óra utàn nagyon fàj a derekam ,utanna màr a hasam is húzödik rendesen....de ha birod ès rendesen tudaz benne menni nyugodtan.
2013. dec. 22. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze. Attól mert kismama vagyok ugyanúgy.
2013. dec. 22. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha biztonságosan tudsz benne menni, akkor nyugodtan vedd fel!

Azért mert kismama vagy, még öltözhetsz csinosan, nem kell tramplinak lenni.

Én is hordtam egybetalpú magas bokacsizmát, amíg tudtam benne menni, de mostmár nekem fáj benne a lábam, a derekam, és a hátam is :(

2013. dec. 22. 17:25
 5/12 A kérdező kommentje:
2013. dec. 22. 17:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Ugyanazokat a cipőket, csizmákat hordom mint terhesség előtt, ha olyan helyre mentem, ahol csininek kellett lenni, akkor felvettem a tűsarkút, nem volt több vele a kellemetlenség mint előtte.
2013. dec. 22. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Én szülni is magassarkú csizmában mentem, nem egybe talpú, platformos, vastagabb,de magassarkú csizma... Az őszt ebben a csizmában, és egy szintén magassarkú félcipőben húztam ki. (nov. 29-én szültem )

Szóval szerintem nyugodtan vedd fel. ( az öcsém nyárvégi esküvőjén pedig egy magastalpú csillogó papucsban voltam )

2013. dec. 22. 17:53
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Kirittyentem magam akkor :-)
2013. dec. 22. 18:08
 9/12 anonim ***** válasza:
nyugodtan még jót is tesz a gerincednek a változatosság!:) én is néha felhúztam, de már nem megy fel a lábamra a víz miatt!:( 1,5 hetem van a kiírtig :)
2013. dec. 22. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze :) Csak nagyon hamar megfájdul a derekam,ha magas sarku van rajtam
2013. dec. 23. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!