Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet? 6 hetes vok,...

Baj lehet? 6 hetes vok, reggelre barnáztam, ami akkorra már rászáradt a betétre. Mikor wcn voltam, rózsaszín váladék. Hasgörcsök, mint mensikor.

Figyelt kérdés
Dokim hívtam, 3szor2 nospát, magnéziumot, pihenést javasolt. Este talán meg tud nézni. Azóta nincs vérzés, a görcsök is enyhébbek, tesztet csináltam: full pozitív, terhestüneteimmegvannak. csak nem bírok fent lenni, folyton aludnék. Ma lenne gyébként peteérésem, ciklus 14. napján, ha nem lennék terhes. Ez kavarhat be? Nagyon félek. Ugye nem vetélés lesz belőle?
2013. dec. 30. 14:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Reméleem nem lesz baj! Majd írj mi volt.
2014. jan. 1. 23:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nincs vérzésem, barna sem, csak sárga folyás, meg néha petefészkem szúrkál. íeste megyek, majd írok. Nagyon izgulok:)))
2014. jan. 2. 09:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Várjuk. Örülök, hogy múlik és nem erősödik. :)
2014. jan. 2. 11:00
 24/27 A kérdező kommentje:
voltam dokinál.minden ok,nincs vérzés.petezsák,szikhólyag szabályos.benne embrio 8mm.6hetes vok,2 hét mulva uh,akkor lesz szivhang is,remélem.kicsit megnyugodtam.
2014. jan. 2. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Örülök. :) Nem írt fel semmit?
2014. jan. 2. 20:40
 26/27 A kérdező kommentje:
nem,semmit.nincs nyoma vérzésnek odabent.ha gond van,hívom.talán nem lesz gond.
2014. jan. 3. 09:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Szupi. Jó egészséget!
2014. jan. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!