Baj lehet? 6 hetes vok, reggelre barnáztam, ami akkorra már rászáradt a betétre. Mikor wcn voltam, rózsaszín váladék. Hasgörcsök, mint mensikor.
Nekem is volt a 6hèten,mondjuk barnàzgatàsnak sem mondanàm 2 tejeskàvè színűpötyöm volt, rohantam az ügyeletre hormonpotlót kaptam mint kèsbb kiderült nem is maradt volna meg nèlküle....
Èn nem hagynàm magam,szerintem ma mindenkèpp làsson orvos, ha nem õ màs....megbízhatatlqn ha nem nèz meg.
Igaza van az utolsónak. Tökre lehet nyugtatgatni de sem a vérzés sem a görcsök nem normálisak. Ha pedig együtt jelentkezik a kettő az még rosszabb. Inkább nézze meg orvos és ne legyen semmi, mint esetlegesen később dőljön belőle a vér és iszonyatos görcsei legyenek... magyarul elvetéljen. Ilyenkor van a legnagyobb kockázata a vetélésnek. Nem játék és nem szabad félvállról venni, hogy ugyan már mások is barnáznak terhesség alatt és még sincs semmi baja a babának se a mamának. Igen legyen ez inkább én is azt mondom, nem kívánok senkinek rosszat. De ezek komoly dolgok... Ezek után nagy a valószínűsége hogy kapni fog majd valamilyen gyógyszert. Sajnos a babavárás nem rózsaszín felhőcskék tábora, sajnos az aggódás és félelem mindig ott lesz és ez a természetes. Hiába írod, hogy nyugodjon meg úgysem fog! Tudom saját magamról! Amíg az ember nem látja a saját szemével, hogy minden rendben addig úgy sem fog megnyugodni. Hitegetni meg ilyen helyzetben még rosszabb, mint megerősíteni a félelmeit.
Én kívánom, hogy a doktor megnyugtató választ adjon és minden rendben legyen! Boldog babavárást és kevesebb bonyodalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!