Öt nappal a nem várt mensi előtt rózsaszín váladék lehet beágyazódás?
De, a mellem is nagyobb lett és érzékeny, és pár napja fáj alul a hasam és a derekam. Kíváncsi leszek...! Te mikor tesztelsz? ha nem jön meg, én szerdán már nem fogom kibírni, hogy ne...! :))
Majd írj, hogy alakult!
Nekem jövő hét csütörtökön kellene nem megjönnie, igy aznap tesztelek! előtt nem fog kimutatni semmit. bár valahol ovastam, hogy a fogantatástól számított 12. napon már pozitiv halványan. kiszámoltam egy kalkulátorral itt a neten,hogy augusztus 6-án volt nekem elvileg fogantatás. számold ki te is. remélem normális amugy hogy a 21.napomtól barnázok. ma vagyok a 24.napon
Irj majd te is, hogy mi a helyzet! Szurkolok
sziasztok!
már 7 napja én is tűkön ülök, ugyanis azóta késik a mensim. kb minden másnap görcsölök, mintha meg karna jönni, de aztán semmi.a derekam nagyon fájt az első 3nap alatt.tegnap este pedig már volt valami rózsaszínes folyás,de nagyon minimális.ez mi lehet?a tesztek persze nem mutatnak semmit.szerintetek?mit tegyek?
Sziasztok!
Nekem megjött. :(
De legalább pontosan! :)
Lesz itt tesó, csak idő kérdése. Csak olyan dolgokat produkálok amiket még soha.
Lehet valakinek gratulálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!