Kinek járt a beágyazódás rózsaszín folyással? Mennyire gyakori?
Nekem viszon igen.Több hónap sikertelenség után,7.hó 8-án rózsaszínes foltok voltak a bugyimon,azt hittem megjön,11-én volt a nemvárt napja.Nem is jött,és pozi lett délelőtt a teszt!Szóval nekem jelezte rózsaszínnel a beágyazódást,legalábbis arra tudok gondolni,h az az volt!
10 hetes km
De jó!
Először is gratula!
Én 3-4nap múlva nagyon nem várom.A hőm fent.Akkor reménykedhetek?
Mert hirtelen nagyon elkeseredtem és lemondtam a hónapról.
Mivel én nem tudtam eddig,h van e jele a beágyazódásnak,és főleg nem rózsaszínes,így teljesen lemondtam arról a hónapról.Lakásfelújítás közepén voltunk,nem foglalkoztam vele,majd eljött a nemvárt napja,semmi jele nem volt,és gondoltam délelőtt ellövök egy tesztet.... Hát sírás lett a vége,persze az örömtől!Onnatól nem sokat segíthettem a felújításban,de nem mondtuk el senkinek,csak mindig kitaláltam vmit,h épp miért nem cipelem a vakolatos zsákot,vagy tolom a talicskát téglákkal... :)
Vigyázz magadra,és sok sikert!
Nekem is volt. 4 napig tartott, rózsaszínes folt a papíron pisilés után. Rá egy hétre maradt ki a mensim (de már hamarabb pozit teszteltem). Megy a drukk!!!! :)
++++++++++++
Köszönöm,az ilyeneket annyira jó olvasni.Ilyenektől mindig elkezdek kicsit bízni,hátha én is terhes vagyok.
Reggel eléggé elkenődtem.
És Te hanyadik pecsételős napon teszteltél +?
Én sosem hittem ebben,azt gondoltam h babára vágyó mindenre elszánt fórumozók találták csak ki az egészet.
Aztán mikor valóban teherbeestem nekem is volt ilyen enyhén színes folyásom a beágyazódás környékén,szóval többé nem kételkedek benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!