Lehet rózsaszín folyás beágyazódásnál? Meddig tart? Hány nap után van beágyazódás?
Figyelt kérdés
Mert én csak akkor láttam amikor megtöröltem magam pisilés után, vasárnap este. akkor volt a 12. napom2010. nov. 9. 17:23
1/10 A kérdező kommentje:
peteérés utáni 12. napom
2010. nov. 9. 17:24
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó jel. Nekem is volt, 2 napig tartott, naponta kb 2x vettem észre a papíron a kis rózsaszín foltot. Az eredmény lassan 30 hetes és itt ficánkol a pocimban. Drukkolok neked!!!
A beágyazódás mindig helyzetfüggő, kinél meddig tart. Nálam a teszt a rózsaszínezés után 4 nappal már pozitívat mutatott.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem tényleg jó jel volt:) Én csak vasárnap este észleltem, azt hittem meg fog jönni, de nem. Majd csütörtökön tesztelek. Amúgy tegnap kellett volna megjönnie.
2010. nov. 9. 18:02
4/10 anonim válasza:
Drukkolok neked, nekem ma van a 12.dpo-m és ma volt rózsaszínes a papír törléskor, remélem jót jelent.
5/10 anonim válasza:
Nekem először a 10. napon volt egy kis barna folt, másodszor 2 napig tartott barnás volt akkor is kb. a 11-12. napokon.
6/10 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg baba:) Drukkolok én is mindenkinek aki babát szeretne.
2010. nov. 9. 22:13
8/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Még nem jött meg. eddíg van egy tesztem, ami halvány 2 csíkos, meg egy másik amin kijött a csík, de el is tünt:(
2010. nov. 11. 17:40
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött:(
2010. nov. 12. 22:32
10/10 anonim válasza:
Sajnálom. Köszi, hogy megírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!