Baj lehet? 6 hetes vok, reggelre barnáztam, ami akkorra már rászáradt a betétre. Mikor wcn voltam, rózsaszín váladék. Hasgörcsök, mint mensikor.
Figyelt kérdés
Dokim hívtam, 3szor2 nospát, magnéziumot, pihenést javasolt. Este talán meg tud nézni. Azóta nincs vérzés, a görcsök is enyhébbek, tesztet csináltam: full pozitív, terhestüneteimmegvannak. csak nem bírok fent lenni, folyton aludnék. Ma lenne gyébként peteérésem, ciklus 14. napján, ha nem lennék terhes. Ez kavarhat be? Nagyon félek. Ugye nem vetélés lesz belőle?2013. dec. 30. 14:17
11/27 anonim válasza:
vérzésre vérzéscsillapitas kell. nekem rutascorbint adtak. el is mult. az c vitamin készitmény. ha van otthon c vitaminod azt nyomasd 1000rel segit a picinek jobban befurni magát. görcsre meg nospa
13/27 A kérdező kommentje:
Köszi, kedves vagy:) Hát, nem néz meg, cak 2án. Azt mondja, nincs értelme, ne autózzak, inkább pihenjek, egyem a nospát meg a magnéziumot. A barnázás elmúlt, doki szerint a méhszájtól szivárog valamicske vér. Persze, ha vérzek rendesen, azonnal hívjam. Haam fájdogál, de nem mensigörcsösen, annál tompábban. Hát ennyi. Remélem, nem lesz gond. Köszi az aggódást!
2013. dec. 30. 19:21
14/27 anonim válasza:
Cserèld le ezt az orvost az enyèm èjjel nèz2tt meg mert akkoe pisilèsnèl vettem èszre, mèg szerencse volt kellett az ultrogesztàn, ès èn is kaptam rutascorbint,magnèziumot nyagyon tompàn görcsölgettem is. Hematomàm volt pont anpetezsàkfelett a görcsölgetèstõl levàlóba keúlt, ès kimoshatta volna az embriot....ezektol a gyógyszerektõl +idõben kaptam, 2 hèt mulva örülès nèlkül felszívódott ès most màr 17 hetesek vagyunk....
15/27 anonim válasza:
Ha teheted keress másik orvost.
16/27 anonim válasza:
Nekem 3. orvosom... mert az első kettő pont ugyanígy viselkedett. Ha pedig fizetek érte annyi a minimum, hogy mrgnéz és megnyugtat. :/
17/27 A kérdező kommentje:
Nekem sem ő az első:) De nem cserélem le, ezt a babát is ő segített összehozni (a férjemen kívül:))) Kedves, nem pénzéhes, megnyugtatott, ha véreznék, hívom. De elmúlt minden, tegnap du. volt egy kis tejeskávészerű pötty, azóta semmi. Holnap seste megyek hozzá, nagyon remélem, nem lesz baj. Megfáztam, tüsszögök, meg éjszaka a veséim görcsöltek. na, ettől moondjuk megint beparáztam:)
2014. jan. 1. 09:49
18/27 anonim válasza:
Értem. Ha megbízol benne akkor maradjon. :) reméljük nem lesz semmi komolyabb. Majd ird meg mi történt :)
19/27 anonim válasza:
Én ekkor hagytam ott a magándokit. Nekem is azt mondta, hogy ne aggódjak, biztos rendben van stb...
Elkezdtem járni egy SZTK-s rendelésre, ahol, ha bármi gondom van, hétfőtől-péntekig mehetek a dokihoz. Hétvégén meg ügyeletre a kórházba. Egyszer nem szólt még senki, hogy csak úgy betoppanok, sőt a dokit telefonon is elérhetem. Szüléskor sem lesz választott dokim. A magánorvos meg hiába volt kedves és aranyos meg rendes, egyszerűen soha nem ért rá, pedig alkalmanként 10.000-et hagytam nála. Remélem minden oké veletek! Drukk!
20/27 anonim válasza:
Igen én is ezekért hagytam ott, ahogy írtam már korábban is. Amikor szükség volt rá elérhetetlen volt és számomra ez nagyon aggasztó. De ha a kérdező megelégszik vele, lelke rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!