6 hetes terhesen, mitől lehet rózsaszín (véres? ) váladék?
Szia...gatulálok a babához:)
ha nem görcsölsz elvileg előfordulhat,mert odabent most nagy dolgok vannak készülőben:)
De azért az orvosodat célszerű felhívni,felkeresni ha véletlenül elhúzódik ez a "vérezgetés".
Pihenj,feküdj le és biztos nem lesz semmi baj!
Jó egészséget kívánok!
Szia!
Nem akarlak megijeszteni,de nekem is volt vérezgetésem,barnás váladékom és sajnos elvetéltem!:-(
Inkább menj orvoshoz ,mert ha baj van(remélem nem így lesz)talán tud segíteni!
Kedves Utolsó előtti! Klass, hogy kiírtad több helyen is, hogy terhesség alatt nincs menstruáció, de ebben nincs igazad. Van, aki 3-4 hónapig is menstruál mellette. Szerintem nem kell senkit lehurrogni, s bőven írhatnának Neked, akik menstruáltak TERHESEN valameddig...
Kedves Kérdező! Mi lett Veled? Én is remélem, csak valami pici hajszálér reedt meg a méhszájnál, amiatt volt a dolog, de azóta biztos tudsz vaamit. Szurkolunk, hogy ne legyen komoly baj...
Igazad van kedves utólsó válaszoló!!!
A hugom 16.hétig vérzett..bár ekkor már nagyon furán ezért el is ment az orvoshoz..ahol aztán jött a meglepi:)
Decemberbe fog születni a kicsilány:)
Nagyon közeli barátnőmnél a helyzet kísértetiesen hasonló volt!!
Remélem minden rendben Veletek!!!
De az vérzés, nem menstruáció!!!
Ha igazi menstruáció lenne, akkor a ciklus közepe táján megtörténne a peteérés és a nő újból teherbeeshetne... Ilyen lehetséges szerinted, de komolyan???:)
Szóval, ha valakinek vérzése van a terhessége alatt (írtam is, hogy van ilyen), az nem menstruáció, hanem terhesség alatti vérzés, és rendellenes, valami problémát jelent, orvoshoz kell vele fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!