Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23-24 hetes kismamik hogy...

23-24 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Aktív a picurotok ti hol szoktátok érezni legsűrűbben a picur rugdosását? nő a pocakotok? kislány vagy kisfiút vártok? Mikor kezdetek/kezdtetek el vásárolni a picurnak? mikorra vagytok ki írva?

23+4 hkm

2013. dec. 27. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Vasarnap leszek 23 hetes. Sajnos korhazban voltam msot karacsonykor 4 napig, fenyegeto veteles miatt. Magnezium infuziot kaptam haromszor. De mar itthon vagyok es jol vagyunk. Ábel lesz a kisfiam neve :-) Ma kapta meg az elso kis bodyt, anyukammal nem tudtuk otthagyni :-) Ezenkivul meg nem vettunk semmit. Majd januarban elkezdjuk. Meg eleg lent erzem a mocorgast, bar a korhazban az egesz napos fekves alatt mar feljebb is ereztem. Nagyon varjuk őt, es remeljuk mostmar minden rendben lesz. Rolad mit lehet tudni?
2013. dec. 27. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:

szia mi történt ami miatt korházba kellet menned? :(

Nekünk kislányunk lesz én már néha a köldök felett is szoktam érezni a mozgást de ez elég ritka inkább a vonalában vagy alatta, április21 re vagyok ki írva, én molett vagyok így kb 2 hete látszodik a pocin hogy kismama pocakom van :) januártól kezdünk el vásárolni baba holmikat :)

2013. dec. 27. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nagyon aktiv a kislányom. Most is mozog:-) Leggyakrabban lent èrzem bal oldalt. Màr a 13.hèttôl látszik a pocakom, pedig én is molett alkat vagyok:-( Januárban kezdünk vàsàrolni. Április 16-ra vagyok kiirva.

2013. dec. 27. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon begorcsoltem, alig birtam jarni. Aztan elmult, de nem nyugodtunk meg, bementunk a surgossegire es rogton befektettek.

Vigyazz magadra!

2013. dec. 27. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak úgy , mint #1, én is vasárnap tölröm a 23. hetet.

Kislány lesz. A 14. héttől érzem, hogy mozog, de mára már hihetetlen erőseket dobbant. (Ma pl. hajnali 2-ig nem tudtam tőle elaludni.)

Januárban kezdünk bevásárolni.

Pocak van.

Április 27-re vagyok kiírva.

2013. dec. 28. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ápr. 23-ra vagyok kiírva, kisfiú lesz, harmadik baba. Viszonylag sokat mocorog, kicsit talán aktívabb mint a tesói voltak. Én leginkább a köldököm alatt 3-4 ujjnyival érzem mozogni. Esténként sok a gyomorsavam, ha sokat szaladgálok a nagyobbak után és sokat vagyok talpon bekeményedik a hasam, most éppen náthás vagyok, de egyébként hála istennek minden rendben!

Sajnos a nagyobbak babaholmijaitól túl korán váltam meg, most használtan vettem már pár dolgot, bodykat, pici nadrágokat, rugikat. A kisebbik tesó 3 éves lesz amikor megszületik, vele osztoznak majd a szobán, de a kiságyat majd csak március-április környékén tesszük a helyére.

A hasam már viszonylag nagy, nehéz hajolgatni, pakolni a gyerekek után, ágy alól kikotorni a játékokat :)

És te kedves kérdező? Dolgozol még? Első baba lesz? Vásároltatok már?

Szép babavárást mindenkinek!

2013. dec. 28. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:

sziasztok!

mi nem vásároltunk még, ki akartuk várni a 24. hetet sajnos veszélyeztetett terhes vagyok így ugy voltam vele januártól neki állunk a vásárlásnak. már nagyon várom hogy el kezdjük össze szedegetni a baba holmikat:) nekünk első baba lesz. én is szoktam néha érezni hogy pár pillanatra be keményedek de egyébként szerencsére semmi gond nincs.

2013. dec. 29. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!