Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. babát váró kismamik hogy...

3. babát váró kismamik hogy vagytok? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én 18 + 6 hetes vagyok. Van egy majdnem 5 éves kisfiam és egy majdnem 2 éves kislányom. Most kicsit nehezen bírom, mert sokat feszül a hasam és van, hogy már elég kellemetlen. Ha fekszem jó, de az nem mindig kivitezhető. Doki nem látott semmi rosszaságot, de azért bennem mindig motoszkál, hogy minden rendben legyen!

Jövő héten megyek ultrahangra, remélem kidetül ki lakik odabent. Bár igazából minden, de kíváncsi vagyok.

Akinek van kedve beszélgetni írjon! :)

2013. dec. 12. 11:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 28 hetes vagyok a 3. babámmal. A kisfiam 3,5 éves, a kislányom 2,5 éves, köztük csak 1 év van. Én is nehezen bírom, ráadásul még dolgoztam is, nemrég írtak ki táppénzre, de csak mert már magas lett a vérnyomásom is. Ráadásul kicsit aggódok is, hogy eddig csak 1 kg-ot híztam, bár a baba szerencsére sokat mozog:)

Még nem tudom milyen nemű, nekem nincs fogadott dokim, majd jövőhéten megyek a 28-30 hetes ultrahangra és egy 4D ultrahangot szeretnék még beiktatni.

2013. dec. 12. 11:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Jaj de örülök Nektek! Én csak szeretnék harmadik babát... Van egy 3 éves lányom és egy másfél éves fiam. Nagyon szeretnék harmadikat, de a férjem egyelőre nem annyira lelkes....

Nagyon "irigyellek" benneteket! A ti férjetek egyből rábólintott a harmadikra? Látom nálatok sem nagy a korkülönbség, Nektek van segítségetek?

2013. dec. 12. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az én párom nagyon gyerekbarát, mindig is 3 gyereket akart. Engem kellett inkább noszogatni:) Végül is megszakításos védekezés mellett lettem terhes, tehát úgy voltunk vele, hogy még most jöjjön, mert már 33 éves vagy. Tehát az én párom nagyon örült, mikor bejelentettem neki, most tiszta házbővítési mániában van:)
2013. dec. 12. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Mi is megszakítással védekezünk, sőt van amikor úgysem... Mi egyelőre egy 4 szobás panelban lakunk, most készülünk 1-2 éven belül családi házat venni, és éppen ma néztünk egyet, mondom a férjemnek nem kell nekünk ekkora (2 szintes 5 szobás), erre a férjem azt mondja, hogy kelleni fog, mert mi van ha lesz harmadik gyerek?.... Szóval ilyenkor örül a fejem, hogy ilyeneket mond....

Szóval meggyőzhető, csak most anyagilag kicsit rosszabbul vagyunk, ha kicsit megerősödnénk tuti gyorsabban meggyőzném...

Szívem szerint én már most terhes lennék, de ha a férjemre hallgatok akkor várunk még egy évet. Most januártól a gyed extra miatt tudok én is dolgozni itthon a kisfiam mellett+ megvárjuk a költözést.... De olyan hosszúnak tűnik az idő, folyton a 3. babára gondolok....

2013. dec. 12. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
én 18 hetes vagyok a 3. babánkkal. Van 2 lányunk 3 és 6 évesek és a harmadik úgy tűnik kisfiú lesz. Én nagyon fáradt vagyok illetve ez a 3 terhesség lelkileg kiborít sokkal érzékenyebb és ingerlékenyebb vagyok. Sajnos, remélem egy kicsit enyhül azért idővel. A melóm is elég stresszes de még egy kicsit (3 hónap) szeretnék dolgozni. Remélem bírni fogom.
2013. dec. 12. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:

És hol fogtok szülni?

Kedves utolsó: te mikor mész ultrahangra? Van már Afp eredményed?

2013. dec. 12. 21:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja és tesók mit szóltak az új családtag érkezésének? :)
2013. dec. 12. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Afp megvan jó lett (bár őszintén letojtam csak ugye kötelező) Ultrahangra jövő héten megyek csütörtökön már nagyon várom :)

A nagyobbik lányom nagyon örült pláne annak, hogy fiú lesz a kicsi nem foglalkozik a témával néha megsimogatja a hasam meg mondogatja, hogy kistesó így meg úgy, de ő még igazából nem tudja, hogy mivel is jár ez az egész. Aggódom is egy kicsit, hogy mi lesz majd ha meglesz a baba.

Annak viszont örülök, hogy nem vagyok annyira türelmetlen mint az elsővel voltam. nem várom görcsösen, hogy végre megszülessen élvezem az utolsó terhességemet :)

2013. dec. 12. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén 3. babás vagyok. A nagyfiam 5 lesz január végén, a kicsu fiam ma 1,5 éves. Imádom őket, de most hamarabb kikészülök. Nehéz testileg lelkileg mostanában, de közben meg imádok mindent. 27 hetes vagyok a leányzómmal. Én csak 1 gyereket szerettem volna, de a férjem addig rágta a fülem, hogy jött a második és úton a harmadik.

2013. dec. 13. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én Székesfehérváron fogok szülni.
2013. dec. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!