Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. babát váró kismamik hogy...

3. babát váró kismamik hogy vagytok? Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én 18 + 6 hetes vagyok. Van egy majdnem 5 éves kisfiam és egy majdnem 2 éves kislányom. Most kicsit nehezen bírom, mert sokat feszül a hasam és van, hogy már elég kellemetlen. Ha fekszem jó, de az nem mindig kivitezhető. Doki nem látott semmi rosszaságot, de azért bennem mindig motoszkál, hogy minden rendben legyen!

Jövő héten megyek ultrahangra, remélem kidetül ki lakik odabent. Bár igazából minden, de kíváncsi vagyok.

Akinek van kedve beszélgetni írjon! :)

2013. dec. 12. 11:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
És nem féltek jobban a szüléstől most, hogy azért már mindent jobban tudtok, mint az elsőnél? Nekem nem mondom, hogy rándult görcsbe a gyomrom amikor elmentem a szülőszoba előtt. :)
2013. dec. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!