Oktoberre kiirt kismamik, hogy vagytok? Hogy birjatok az utolso heteket?
Hogy altok a babaszobaval/sarokkal. Kimostatok/vasaltatok e mar a kisruhakat? Milyen a kozerzetetek? Feltek e a szulestol? Hanyadik baba lesz? Fiu v lany? Minden de minden erdekel :)))
Boldog babavarast es kitartast mindenkinek! Es persze konnyu szulest! :)
Szia. Október 8.ára vagyok kiírva. :)
Már kész van a baba szoba már csak a matrac kell a kiságyba és minden okés, de az is már úton van. :)
Márt 2-3 hete kimostam és kivasaltam mindent hál istennek nem voltak akkor olyan nagy melegek
Még nem félek a szüléstől arra még ráérek :)
Amugy első baba lessz és kislány
És te kedves kérdező hogy vagy?
35 hkm. :)
Sziasztok!
Én október közepére vagyok kiírva! Pontos dátum nincs, mert össze-vissza teszik! De lehet szept. vége lesz belőle mivel az első kisfiam is 1 hónappal jött hamarabb, teljesen magától semmi bajom nem volt! Már most kezdek nyílni, és közölte az orvos, hogy ez is rövid szülés lesz és jó lenne még 3 hetet bent tartani! Szóval hogy mikor jön sajnos nem tudom! Emelt magnéziumot szedek magnesii citricit 3×2 adagban, hogy ne induljon be hamarabb! A szobával már kész vagyok pár hete, a ruhák kimosva, ágy összerakva, szoba kifestve, a szőnyeg ma jön, kórházi csomag összeállítva! Éjszakák nekem is nehezek! Most +6 kg-nál tartok! Ő is kisfiú lesz! A nagyobbik fiam 3 éves, jövőhéten kezdi az óvit, szóval még a beszoktatás is hátra van, remélhetőleg még minden előtt! Gratulálok mindenkinek és boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Sziasztok. Én október 16-ra vagyok kiírva de vagy előbb vagy később jön a pici, nem tudni, mert koraszülés gyanús vagyok, viszont két héttel le vagyunk maradva a növésben.
A ruhákat már kimostam, kivasaltam. A héten jön a pelenkázószekrény, még néhány apróságot meg kell venni, átrendezni a szobát, elpakolni mindent, összerakni a kórházi csomagot.
Az éjjeli alvás hol sikerül, hol nem, akkor délelőtt próbálok sokat pihenni. Eddig 9 kilót híztam de minden ruha ugyanúgy rám jön mint a terhesség előtt.
Egyfolytában az jár a fejemben hogy még ne kelljen menni, viszont már most nagyon félek a szüléstől. Tegnap voltam szülőszoba látogatáson és pont láttam egy szülést. Hát meg is rémültem de ahogy megláttam a pár perces pici babát, majdnem elsírtam magam :)
Boldog babavárást és könnyű szülést nektek.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!