Októberre kiírt kismamik hogy vagytok?
Nekünk elsõ baba lesz. Mi is nehezen viseljük ezt a nagy meleget.
Fanni lesz a baba neve.
Szia.
Oktober 9.-ere varjuk elso kisbabankat. Kisifu lesz es a Dominic nevet kapja majd! Kulfoldon elunk. Egesz jol vagyok. Itt most nincs olyan nagy meleg Hal' Istennek! Vannak tuneteim... pl. dagad a laban es egyre jobban faj a hatam, egyre nehezebben megy az alvas. Nem csak a kenyelmetlen pozicio miatt de a dragam is ejjel a legaktivabb. Egyre tobbet erzem csuklani is. Mar turelmetlenul varjuk a kicsit.
Sziasztok!
Mi október 11-re várjuk az első kisfiúnkat aki a Bence nevet fogja kapni. Az előző hozzászolóhoz hasonlóan, nekünk is nagyon nehezen megy már az alvás. A kicsi este a legaktívabb, és mindig ki szeretné fúrni magát az oldalamon, mellesleg imád focizni a belső szerveimmel. :) A nagy hőséget viszonylag jól bírjuk, bár pár napja én is keményedek, főleg este felé. Már izgatottan várjuk a pici hercegünket! :) 30+5 hkm
én okt 16-ra vagyok elvileg kiírva de tegnap 2 héttel kisebbre mondta az orvos a picit, amitől először megijedtem aztán ráfogtam hogy később fogant ami valószínűbb mert 3 hete megfelelt a korának. kisfiú lesz, vagy Bence vagy Marci(Márton) lesz a neve. az alvás borzalmasan megy, mindig hason tudtam csak aludni és ezt most már nem tudok. délutánra úgy elfáradok hogy már csak kacsa módjára tudok totyogni és néha felkelni is alig bírok a derékfájás miatt. a lábdagadást szerencsére megúsztam, helyette úgy izzadok mint egy ló. a pici ráadásul az apjára ütött, focista alkat, főleg éjjel 3kor, reggel 8kor és délután 5kor kezd neki az "edzéseknek" amik már néha kellemetlenek, a koponyafekvése miatt pedig szinte a fenekemben csuklik. ezen kívül próbálom élvezni a terhesség minden jó pillanatát.
boldog babavárást nektek.
30+6 hetes szfvári kismama
Október 9-re várjuk a kislányunkat.
Most voltunk nyaralni, de rájöttem, hogy egyáltalán nem bírom a meleget, de attól jól éreztük magunkat :)
Nagyon várjuk már én például már nagyon nagyon türelmetlen vagyok.
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!