Kismamik nálatok, hogy volt ilyenkor? (többi lent)
Melyik? Hogy félt? Hogy kívánós vagy? Vagy hogy nehezebben van orgazmusod?
Mindegyik normális. Mi csak az utolsó trimben szexelhettünk, de akkor már nagyon kényelmetlen volt. A baba súlya miatt gyakorlatilag alig volt hüvelyem. Irigyellek a libidódért...
Az elso terhességemnél naponta szeretkeztunk.
Most nem kívánom a szeretkezést (heti 1x vagyunk egyutt) és olyan, mintha valami vissza tartana az orgazmusban. Van, de nem olyan kitoro, mint az elott. 2 hete meg orgazmus után 1-2 órával szakad szét a huvelyem. Nem tudom, hogy mi okozza. A terhességgel minden rendben, teljesen zárt vagyok. Szerintem ez már csak a szulés után változhat.
Első babával mi majdnem minden nap együtt voltunk, semmi probléma nem volt. Most a második babával is kívánnám a szex-et, viszont annyira kellemetlen a behatolás és már minden pozícióba próbáltuk, hogy én lassan fel is adom. Még 8 hét van hátra a szülésig, utána bízom benne, hogy visszaváltozok újra alul :-)
Ja és amúgy első baba császáros volt, tehát még az sincs, hogy esetleg sérültem volna lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!